PROCURELI DETALJI SUSRETA DEJANA S PSIHIJATROM: Dragojević polse KRV*PROLIĆA ODBIJAO POMOĆ, a evo kada se vraća u rijaliti!

Showbizz

PROCURELI DETALJI SUSRETA DEJANA S PSIHIJATROM: Dragojević polse KRV*PROLIĆA ODBIJAO POMOĆ, a evo kada se vraća u rijaliti!

Dejan Dragojević, nakon što je juče u “Zadruzi” tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar, a sada mediji saznaju kada će se vratiti u pomenuti rijaliti.

Dejan je, naime, tokom današnjeg dana satima razgovarao sa psihijatrom, koji je pokušao da ga dozove sebi.

– Dobar deo dana proveo je sa psihijatrom. Odbijao je da razgovara sa njim, i to dugo, a onda je ipak prihvatio, nije imao kud. Govorio je sve vreme kako nije hteo sebe da povredi, kako nije znao šta ga je snašlo. U apartmanu u Šimanovcima je sada – navodi izvor “Blica” koji je upućen u ovaj slučaj.

– Očekuju da ga vrate u toku sutrašnjeg dana u “Zadrugu”. Nadaju se da će do popodne biti psihički stabilan i da će moći da se nosi sa svim onim što nosi rijaliti. Vratiće se tako među zadrugare brže nego što mnogi misle. Psihijatar mu je rekao da nipošto ne sme da reaguje onako kako je reagovao, da mora da se smiri i da bude još malo sam i razmisli dobro o svemu, te da bude siguran da neće da ponovi greške – dodaje izvor.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana. Dragojević je, podsetimo, bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

– Sramota me je što sam to uradio, izvinjavam se – rekao je Dejan nakon haosa za “Pink”. (Kurir.rs/S.M.)