PLAKAO SAM KAD SAM GA VIDEO KR*AVOG! Huso otkrio detalje razgovora sa Dejanom: Dalilu treba zatvoriti u LUDNICU da nikad ne IZAĐE!

Showbizz

PLAKAO SAM KAD SAM GA VIDEO KR*AVOG! Huso otkrio detalje razgovora sa Dejanom: Dalilu treba zatvoriti u LUDNICU da nikad ne IZAĐE!

Huso Mujić konačno je uspeo da stupi u kontakt s Dejanom Dragojevićem posle nekoliko meseci bezuspešnih molbi produkciji! Ovo za Kurir tvrdi Mujićev komšija Damir S. iz Gornjeg Šepka, koji nam je svojevremeno i otkrio da je Dejan prešao u islam i da je sa Husom stalno išao u džamiju i klanjao.

– Huso i Dejan su prethodnog vikenda imali vrlo emotivan razgovor, popričali su o svemu. Sam Huso nam je to ispričao, malo mu je lakše. Dalilin otac ga je zamolio da se više ne nervira i da se ne samopovređuje, jer time samo ugrožava svoje zdravlje. Dejan mu je rekao da prosto ne može da se kontroliše, da voli Dalilu više od života i da je za sve kriv Filip Car, koga ne može očima da vidi. Ispričao mu je i da ne zna zbog čega je onako povredio glavu, da se tih trenutaka i ne seća. Huso mu je na to rekao da tu sigurno nisu čista posla, jer ga ni on nije prepoznao u trenucima kad se sve to dešavalo. Dejan je imao i jednu molbu za Husa, a to je da detaljno pregleda kuću jer ima ključ, da dođe ako treba i hodža i da vide da li je neko nešto ostavio i sakrio u kući – ispričao nam je komšija Damir.

Kako bismo proverili ovu priču, pozvali smo Husa, a on nam je otkrio da se zaista čuo sa Dejanom.

– Čuo sam se s Dejanom, sad mi je lakše. Pružio sam mu podršku, njemu su vrata moje kuće uvek otvorena. Bilo mi je teško da ga gledam onako kr*avog, plakao sam ko kiša kad sam video koliko se povredio. Dobro je što je potražio pomoć psihijatra, a to bi trebalo i moja nesreća Dalila, ako opet bude imala nešto sa Carem. Nju bi onda trebalo zatvoriti u ludnicu da nikad ne izađe. Dejanove treba da bude sramota što na sve načine pokušavaju da zauvek razdvoje decu – završio je Huso. (kurir.rs)