Miljana progovorila nakon skandaloznog snimka: Nije morbidno 160.000 eura koje sam mu dala i iskorištavanje samohrane majke?!

Showbizz

Miljana progovorila nakon skandaloznog snimka: Nije morbidno 160.000 eura koje sam mu dala i iskorištavanje samohrane majke?!

Miljana Kulić oglasila se poslije skandaloznog snimka koji je postavila na društvene mreže, a gdje sahranjuje živog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Ona je posjetila njegovo rodno mjesto Doboj, gdje je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom. Sada je na Instagramu Miljana napisala poruku gdje nabraja šta joj je sve Zola učinio i zbog čega je snimila takav klip.

“Nije Vam bilo morbidno iskorištavanje samohrane majke, nije Vam bilo morbidno kad sam se ošišala zbog mame, a gmaz me imitirao ćelav filter postavio…Nije Vam morbidno 160.000 eura za dr.gu i kocku dugove koje sam mu vraćala da ne bi istoj toj mami Bosi kucali na vrata… Nije Vam morbidno bilo što sam sekirala roditelje 3 god”, pisala je Miljana, pa nastavila:

“Nije morbidno kad je tražio novac šatro za bolesnu ženu od druga kom je bio dužan… Nije Vam morbidno moj mir, njena diskvalifikacija… A ko ga je uveo i palio rajski vrt?”

Podsjetimo šta je Miljana pisala u klipu posvećenom Zoli:

“Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovdje je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti posljednju cigaretu”, govorila je Kulićeva.

“Sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i djelo, njegovu potenciju, apsolutno sve. Tako da, Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Posljednji put da ispušimo cigaretu. Ni ovo nisi zaslužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen”, pričala je ona. (ekskluziva.ba)