(VIDEO) OBEZBEĐENJE IZVELO TARU IZ ZADRUGE U BESVESNOM STANJU! Divljala i demolirala imanje, pokušala da pobegne, pa se samo SRUŠILA!

Showbizz

(VIDEO) OBEZBEĐENJE IZVELO TARU IZ ZADRUGE U BESVESNOM STANJU! Divljala i demolirala imanje, pokušala da pobegne, pa se samo SRUŠILA!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša napravili su totalni haos u cik zore kada su se sukobili.

Prvo je sve izgledalo kao njihova uobičajena svađa, a onda se sve pretvorilo u žestoki fizički obračun, zbog kog je moralo da odreaguje i obezbeđenje.

Međusobno su se vređali, a Tara je krenula da ga štipa, ujeda i šamara. Reper je ubrzo izgubio kontrolu nad sobom, pa je častio gnusnim uvredama, posle kojih je Simova završila i u suzama, ali nije odustala.

Tara je ponavljala kako momentalno želi da napusti imanje i diskvalifikuje, te da neće odustati dok ne ispuni svoj cilj, pa je razbila i vrata preko kojih je pokušala da izađe. Svima je priredila reprizu “Zadruge 4”, kada je zbog sličnog ponašanja i bila diskvalifikovana, pa je krenula da divlja i lomi po kompletnom imanju, a zadrugari, zajedno sa obezbeđenjem, pratili su je u stopu, ne bi li sprečili katstrofu.

Dejan Dragojević joj je takođe prišao, pokušavajući da je osvesti i odvrati od ideje da ponovi grešku iz prethodne sezone, a ona ga je nemo slušala, grcajući u suzama.

Ona se na kraju srušila, a obezbeđenje ju je u besvesnom stanju izvelo iz Bele kuće. (Kurir.rs/I.B.)