Bolela ga glava, a onda je saznao UŽASNU ISTINU: Ono što je usledilo, zauvek mu je promenilo život

Svijet

Bolela ga glava, a onda je saznao UŽASNU ISTINU: Ono što je usledilo, zauvek mu je promenilo život

Rajan je trenutno na putu oporavka

Migrena je jedna od najčešćih vrsta glavobolja sa kojom u svetu živi gotovo milijardu ljudi, a koja uglavnom pogađa one u starosnoj dobi između 20 i 40 godina.

Rajan Oksli (25), bodibilder iz Velike Britanije, nakon intenzivnih glavobolja, podvrgnut je operaciji tri puta.

Naime, Rajan je imao jaku glavobolju i hitno je prebačen u bolnicu Džejms Kuk i od tog trenutka njegovo stanje počinje da se pogoršava. Utvrđeno je da Rajan, koji je tada imao 23 godine, ima ozbiljnu infekciju koja se proširila po celom telu.

Razvio je krvne ugruške na mozgu i plućima i hitno je prebačen na odeljenje intenzivne nege gde je stavljen na respirator, nakon čega je neposredno pao u komu.

Dženet, njegova mama koja je u isto vreme kada i on imala težak period jer se borila sa melanomom, ispričala je i kako je njen sin odveden u bolnicu sa glavoboljom i bolom u oku, ali je skener pokazao dokaze o trombozi venskog sinusa.

Srećom, trenutno su oboje na putu oporavka, Rajan se vratio treninzima, koji nisu intenzivni kao ranije, ali želi da sa majkom prikupi nešto novca kao način da se zahvale bolnici i svom osoblju koje je brinulo o njima. (objektiv.rs)