Mislila da se dopisuje sa BIZNISMENOM, a kad je otkrila istinu, sve joj se OKRENULO naopačke

Ispovijesti

Mislila da se dopisuje sa BIZNISMENOM, a kad je otkrila istinu, sve joj se OKRENULO naopačke

Bila je žrtva čoveka koji je očigledno uživao u tome da “nasamari” devojke

Džuli Hejns iz irskog Korka navela je u ispovesti za britanske medije da se nakon razvoda okrenula aplikacijama za sastanke.

Tamo je upoznala čoveka koji joj je predstavljao kao investitor koji ima sopstvenu fimru za izgradnju nekretnina, a zapravo je sve vreme razgovarala sa nepoznatim muškarcem iz Njukasla, koji je samo hteo da se zabavi.

– Upoznala sam momka koji mi je ispričao životnu priču, navodeći da se bavi gradnjom stambenih kompleksa i da ima svoju firmu sa nekoliko zaposlenih. Rekao je da se preselio u Kork iz Klera i da planira da proširi posao u Korku. Dugo smo ćaskali i delovao mi je pristojno i živeo je na dvadesetak minuta od mene – kazala je Džuli, prenosi Dejli star.

Ona je dodala da je taj čovek bio pristojan i da nije pokušavao ništa neprikladno, a nakon nekog vremena pozvao ju je na kafu.

– Spremila sam se i izašla, a decu sam ostavila mami na čuvanje. Nakon što je kasnio na sastanak, poslao mi je poruku da mu se zid obrušio na gradilištu – kazala je.

Takvo izlaganje bilo joj je sumnjivo, pa je odlučila da proveri njegovo ime i podatke, a ispostavilo se da je investitor sa kojim se navodno dopisivala, odavno preminuo.

Nakon što je na društvenim mrežama ukazala na prevaru, postavila je sliku momka sa kojim se dopisivala kako bi upozorila druge žene.

Nakon toga joj se javilo još pet devojaka koje su bile žrtve “cirkuzanta” iz Njukasla, koji se očigledno iz dosade nasumično dopisivao sa devojkama, predstavljajući se kao dotični preminuli investitor.

Kada su prevarene devojke pronašle pravu osobu sa kojom se dopisuju, ispostavilo se da, osim što živi u Njukaslu, da ima ima verenicu i da se verio u novogodišnjoj noći. (objektiv.rs)