Mlada za svadbu poslala neobičnu POZIVINICU: Mnogi joj zameraju, gosti neće jesti ukoliko ne ispune sve

Zanimljivosti

Mlada za svadbu poslala neobičnu POZIVINICU: Mnogi joj zameraju, gosti neće jesti ukoliko ne ispune sve

Mlada dama izdvojila četiri kategorije poklona

Iako se mnogi ne libe da priznaju da im je novac najpraktičnije rešenje kada je reč o poklonu, neki zahtevi su zaista preterani, a čak uključuju i sumu koju je poželjno poneti sa sobom.

Jedna mlada definitivno je prevazišla sve granice dobrog ukusa, a sada je izložena kritikama na društvenim mrežama.

Sporna kartica ima sledeću sadržinu, a pretpostavka je da su mnogi koji su je dobili, ostali prilično uvređeni.

– Da bismo mogli da pripremimo večeru koju želite , zaokružite svoj nivo poklona i označite izbor obroka za svaku osobu koju vodite sa sobom.

Iz priloženog se vidi da je dama izdvojila četiri kategorije poklona i to: poklon ljubavi, srebrni poklon, zlatni i platinasti poklon. U zavisnosti od toga koliko su gosti spremni da odreše kesu, određuje se vrsta obroka koja će im biti poslužena. Pomalo bizarno, zar ne?

Tako je gostima koji su spremni da plate 250 dolara ponuđen obrok od pečene piletine ili sabljarke. Oni,koji ulaze u kategoriju opuštenijih i čiji poklon ulazi u kategoriju između 250 i 500 dolara, takože mogu da biraju izmežu ponuđenih kategorija, ali i poširanog lososa.

Za zlatni poklon ili goste čiji će poklon ići do 1000 e, važe sve ponuđene opcije, ali sada lista obroka obuhvata i jastoge.

Najpoželjniji gosti, oni čiji poklon ide preko 1000 e, dobiće poseban status. Njihov meni takođe obuhvata jastoge, ali za razliku od svih ostalih, oni će moći da piju šampanjac iz zlatnog pehara.

Mnogi korisnici društvene reddit, bili su zatečeni kada su pomenutu karticu, koja je deljena sa pozivnicom videli viralno.

Jedan korisnik je napisao – Svi treba da kažu da je njihov poklon preko hiljadu dolara, da prožderu jastoge i smeju se paru koji će kasnije otvoriti poklon toster od četrdeset dolara. (objektiv.rs)