IMAO JE 169 KG, JEO PO 5 PLJESKAVICA, POMFRIT, SLATKIŠE Darko smršao 109 KG, ISTOPIO SE, sad jede kao BEBA!

Showbizz

IMAO JE 169 KG, JEO PO 5 PLJESKAVICA, POMFRIT, SLATKIŠE Darko smršao 109 KG, ISTOPIO SE, sad jede kao BEBA! 

Darko Lazić dugo je kuburio sa viškom kilograma, koji su mu u jednom trenutku i ugrozili život. Posle operacije želuca on je sasvim drugi čovek. Uz pomoć posebnog režima ishrane uspeo je da smrša čak 109 kilograma, a danas ima liniju manekena.

Sada može da jede sve što poželi, ali u malim količinama. Pevačeva transformacija izazvala je pozitivne komentare, a mnogi tvrde da Lazić nikad bolje nije izgledao.

– Išao sam na operaciju želuca pre godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan – kazao je on i dodao da se starih navika nije odrekao:

– Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči” – rekao je Darko kroz smeh u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.Darku je voditeljka udelila kompliment na račun trenutnog izgleda, a on se prosto oduševio.

– Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca – kazao je Lazić.

Podsetimo, Lazić je nedavno verio svoju koleginicu Barbaru Bobak ogromnim dijamantskim prstenom i to samo tako što je ušao u zlataru i rekao joj da bira, što je nju i oduševilo.

Par jedva čeka da osnuje porodicu, te je evidentno da će se uskoro čuti i svadbena zvona. (kurir.rs)