Devojka tražila od majke sa detetom da NAPUSTE restoran: Umešao se konobar i sve IZNENADIO reakcijom

Ispovijesti

Devojka tražila od majke sa detetom da NAPUSTE restoran: Umešao se konobar i sve IZNENADIO reakcijom

Navela je da su dečko i ona uživali u hrani i daje najmlađe dete počelo da urla iz njoj nepoznatog razloga

Šokantna objava na društvenoj mreži podigla je veliku prašinu u javnosti. Naime, na Reditu je jedna korisnica napisala da je sa momkom sedela u restoranu u kom je dete plakalo, prema njenim rečima, oko deset minuta, zbog čega je odlučila da zamoli detetovu majku da napuste restoran.

Devojka je u svojoj objavi napomenula da je zbog toga dobila kritike i da se sad pita da li je pogrešila što je majci bilo šta rekla.

– Jesam li loša osoba ako sam zamolila majku da napusti restoran s detetom koje plače? Bila sam (imam 23 godine) u restoranu s dečkom (24). Restoran poslužuje jako finu hranu pa sam pretpostavila da svi žele da uživaju u svojim obrocima. Dakle, dok smo dečko i ja bili tamo, dva stola od nas bila je i jedna porodica. Bili su to roditelji, pretpostavljam u kasnijim dvadesetim ili ranijim tridesetim godinama, i troje dece (najstariji nije imao više od 10 godina, a najmlađi oko dve) – započela je priču.

Navela je da su dečko i ona uživali u hrani i daje najmlađe dete počelo da urla iz njoj nepoznatog razloga.

– Kad kažem urla, mislim na zvuk od koga bole uši i fizički je bolno. To je trajalo oko 10 minuta i onda je već počelo veoma da mi smeta, jer sam platila da uživam u svom jelu, a dete nije htelo da ućuti. Otišla sam do njihovog stola i zamolila da izvedu dete iz restorana dok se ne smiri kako bi ljudi mogli da uživaju u hrani. Majka je bila ljuta na mene i rekla kako je njen sin samo dete i da treba da pokažem razumevanje – napisala je korisnica Redita.

Otkrila je da je nakon toga majka deteta pozvala konobara i rekla da je bila bezobrazna prema njoj i da joj je neprijatno zbog nje.

– Drugi konobar je rekao da to nije istina i da ona dopušta da dete viče dok drugi pokušavaju da jedu. Roditelji su u jednom trenutku otišli, ali ne pre nego što me zlokobno pogledala. Rekla sam to svom dečku, a on mi je rekao da je trebalo da budem ljubaznija i razumnija prema porodici jer nije lako biti roditelj. Rekla sam mu da su sami odabrali da imaju decu pa bi trebalo i bolje da ih odgajaju. Nije mu se svidelo to što sam rekla. Jesam li ja negativac u ovoj priči? – upitala je devojka. (objektiv.rs)