Tinejdžerku PREPAO muškarac u prodavnici: Naježila se kada je čula šta hoće od nje (VIDEO)

Zanimljivosti

Tinejdžerku PREPAO muškarac u prodavnici: Naježila se kada je čula šta hoće od nje (VIDEO)

Devojka je snimila neprijatan razgovor sa neznancem

Tinejdžerka iz Velike Britanije je objavila je na TikTok-u snimak jezivog susreta sa čovekom koji je pokušao da je namami na svoju farmu dok je bila u kupovini.

Džejsi (17) je u sredu objavila video kako bi upozorila druge devojke da se čuvaju i da se drže dalje od sumnjivih muškaraca

U snimku koji je sada viđen više od 2,5 miliona puta, ona objašnjava da je počela da snima nakon što je primetila da se čovek čudno ponaša u prodavnici. Dok je gledala odeću, muškarac sa maskom joj je prišao i predstavio se.

– Izvinite, moje ime je Lori i mislim da ste jedna od najlepših devojaka koje sam ikada upoznao. Mogu li da kupim jednu od tih stvari za tebe? – rekao je on

Džejsi ljubazno odbija njegov zahtev i kaže, ali on je nastavlja razgovor i pita da li je verena. Odgovorila je da nije, a on je rekao da takođe nije veren.

Razgovor postaje nezgodan kada mu Džejsi kaže da ima samo 17 godina.

@jaycie444

there are creeps out there everybody please stay safe. #awareness #fyp #creeps

♬ original sound – Jace

– To su dobre godine – kazao joj je.

On nastavlja razgovor pominjajući kako se pre oko mesec dana povredio i ponudio da joj pokaže svoje “razbijeno” koleno. Zatim je zamolio da pogodi koje koleno mu je povređeno.

Džejsi je odbrusila sa „nemam pojma“, ali je on nastavio.

– To je ono pravo. Inače, živim na selu i imam gomilu stvari koje ne stižem da obavim posle posla. Imam dosta zaostalih obaveza i tražim nekoga da mi pomogne. Za to sam spreman da platim, a posao uključuje iznošenje mojih stvari iz bašte i obradu nekih stvari – predložio je on.

Tinejdžerka je zatim odglumila da je neko zove na telefon i prekinula razgovor. (objektiv.rs)