(VIDEO) HAVARIJA! CAR IŠUTIRAO DALILU: Filip Dragojevićku nogama izbacio iz kreveta, priredio svima jezive scene a ona NEMA od ŠOKA!

Showbizz

(VIDEO) HAVARIJA! CAR IŠUTIRAO DALILU: Filip Dragojevićku nogama izbacio iz kreveta, priredio svima jezive scene a ona NEMA od ŠOKA!

Došlo je do neviđenog haosa Dalile Dragojević i Filipa Cara, potpuno neočekivano.

Rijaliti par je samo nekoliko minuta pre svađe imao vrelu akciju ispod pokrivača. Oni su dugo razmenjivali nežnosti, a onda se sve pretvorilo u brutalnu svađu.

Car joj je ljubomorisao zbog Stefana Karića i držao joj predavanje, a ona ga je u jednom momentu uštinula, želeći da sve prekine.

Filip je doživeo pomračenje, pa je izbacio iz kreveta i priredio zadrugarima jezive scene, s obzirom da su se svi momentalno probudili i ostali u šoku.

Dalila je otišla u svoj krevet, potpuno unezverena, pa legla bez reči.

Podsetimo, prethodno veče takođe je došlo do žestoke svađe Dalile i Cara.

– Ti si taj jad i beda koja mi je za vratom. Veštice, ja ću te staviti na mesto, kako sam te jednom stavio, tako ću i drugi put… Sad ćeš videti ko sam ja. Ja ti za ništa više nisam kriv. Rekla si danas u pušionici – govorio je tada je Car, a Dalila mu uzvratila:

– Ne valja ti kad sam tu, kad nisam tu, kad sam u bademantilu, ne valja kad te ne poslušam, ja više ne znam šta da radim da bih tebi udovoljila.(Kurir.rs/K.Đ.)