Danijel spopadao POLICAJKE i tražio im “trojku”: Kada su odbile uradio je nešto SUMANUTO

Svijet

Danijel spopadao POLICAJKE i tražio im “trojku”: Kada su odbile uradio je nešto SUMANUTO

Prethodno je optužen za više od 85 krivičnih dela

Zatvorenik Danijel Ruter, opsednut s*ksom više puta je spopadao policajke dok je bio transportovan u zadnjem delu policijskog kombija.

Jednoj je dao niz razvratnih komentara govorivši joj da je “mnogo lepa i tako s*ksi”, dok je drugoj koja je vozila kombi predložio da im se pridruži u “trojci” kako bi se “lepo proveli”.

Danijel je obema rekao da tako jaako želi da ima s*ks sa njima i da bi mu “trojka” prijala više od ičega, rečeno je pred sudom u Halu.

Tužilac je naveo da je osumnjičeni u tom trenutku bio u policijskom kombiju usled prethodnog činjenja više prestupa i da su ga vozili u policijsku stanicu.

– Počeo je da daje razvratne i uvredljive komentare policajki koja je sedela u zadnjem delu kombija. Rekao joj je da je s*ksi i da ga “pale” njene tetovaže. Tom prilikom je počeo da se skida, nakon čega mu je policajka naredila da se upristoji, dok je u tom trenutku drugoj dobacio da dođe da ga i ona zadovolji – reči su tužioca koje prenosi Hull live.

Takođe je zamolio policajku da isključi kameru na njenoj unigormi, uz opasku da će je “zadovoljiti bolje nego što je ikad bila zaadovoljena”.

Tom prilikom se dodirivao i samozadovoljavao, a takođe je i uri*irao u kombiju.

Ruter je prethodno bio osuđivan za 85 krivičnih dela, uključujući nanošenje telesnih povreda, napade na policiju, kao i razne druge zločine koje je u prošlosti počinio. (objektiv.rs)