Dečak se spakovao i mami rekao “Bog će mi oprostiti”: Briznula je u PLAČ kada je otkrila gde ide (VIDEO)

Ispovijesti

Dečak se spakovao i mami rekao “Bog će mi oprostiti”: Briznula je u PLAČ kada je otkrila gde ide (VIDEO)

Žena nije mogla ni da zamisli šta mu je palo na pamet, a onda su joj krenule suze

Samohrana majka iz SAD često na TikTok stavlja snimke u kojima priča kako se nosi sa deprisijom posle gubitka muža. Ešli Irving najčešće se bavi problemima tuge i mentalnog zdravlja, a zbog jednog od skorijih videa mnogi njeni pratioci su zaplakali.

Snimak koji je skupio 4.8 miliona pregleda govori o tome kako je njen sin odlučio da poseti tatu u raju. U rukama je, kako kaže, držao torbu sa motivom Spajdermena.

– Kad sam videla spakovanu torbu, pitala sam sina gde planira da ide. Rekao mi je da ga sutra čeka veliko putovanje – ispričala je na početku.

Zbunjena je pomislila da je reč o misi, ali joj je sin dao jako tužan odgovor

– Ne, to će morati da pričeka, ali Bog će mi oprostiti – prepričala je ona reči svog sina, ali nije mogla da zadrži suze.

Tada joj je dečak otkrio da planira da poseti tatu u raju.

@not_so_average_ashley

#griefandloss #fatherandson #iloveyou #wemissyou #heaven #healing #hepicksmeflowers

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Ešli zatim otvara torbu kako bi videla šta namerava da ponese sa sobom. Videla je da je dečak spakovao kostim superjunaka, pištaljku, loptu i dve nove bejzbol rukavice.

Osim igračaka, spakovao je i tatin prvi novčanik, prepun porodičnih fotografija kao i par mokasina i tatinu kolonjsku vodu.

– Kad god su moj pokojni muž i sin išli na put, vratili bi se s cvećem koje su ubrali. Obećavam vam da će moj sin sutra učiniti isto – zaključila je kroz suze i rasplakala mnoge.

– Ovo je istovremeno nešto najtužnije i najlepše što sam ikada video – komentar je jednog korisnika. (objektiv.rs)