Niko nije znao šta znače TAČKICE na njenoj ruci: Majka dvoje dece ZAPREPASTILA priznanjem

Zanimljivosti

Niko nije znao šta znače TAČKICE na njenoj ruci: Majka dvoje dece ZAPREPASTILA priznanjem

Bila je šokirana i njena ćerka tinejdžerka

Trejsi Kis, majka dvoje dece, model na erotskoj platformi Only Fans i zaisnica od s*ksa pokazala je novu tetovažu na ruci – tačkice koje mere veličinu muškog p*lnog organa.

Tetovaža se prostire od malog prsta do lakta, a tačkice su pravilno razmaknute u centimetrima.

Trejsi kaže da na svom telu ima oko 70 tetovaža, ali da joj je ova najdraža.

– Baš kao što su momci u prošlosti tražili da zadrže moj donji veš, nestašan selfi ili čak komad moje kose, sviđa mi se što sada mogu da znam tačne mere onoga u čemu sam toliko uživala – kaže ova dama za Dejli star.

Ipak, tvrdi kako ne želi da se momci osećaju loše ili zastrašeno i na Instagramu je napisala podužu objavu o prihvatanju sopstvenog tela, o tome kako veličina nije važna kad si s nekim koga voliš i ostale tvrdnje.

– Kako moji prijatelji nemaju upola toliko tetovaža kao ja, oni smatraju da je moja mera muškosti malo ekstremna i priznaju da bi samo pitali tipa koliki mu je ili prihvatili njegovu odluku da ne odgovori. S druge strane, volim tetovažu i mislim da će biti neverovatno koristna u svim aspektima života – kaže trenerka fitnesa koja se ranije proslavila savetima kako “gutanje spe*me leči niz problema”.

Ruka kao merač za p*nise bio je šok za njenu ćerku tinejdžerku, a ova 34-godišnjakinja iz Bakingemšira čak je objavila isečak na TikToku s ćerkinom reakcijom.

– Moja ćerka je bila u fazonu: “O, bože mama, je l’ to ono što mislim da jeste?” A ja sam se smejala i merila flaše s vodom i krastavce, rekaavši da je vrlo praktično – zaključila je Trejsi. (objektiv.rs)