Pijane sestre negovateljice tukle ženu i POLICAJCA: Teturao se i bio ošamućen od batina

Svijet

Pijane sestre negovateljice tukle ženu i POLICAJCA: Teturao se i bio ošamućen od batina

Dve nasilne, pijane sestre Pejdž i Nikita Kilvington, koje su bile zaposlene kao negovateljice u više navrata su udarale bespomoćnu ženu dok je bila na zemlji u divljačkom “osvetničkom” napadu.

Obe sestre su naizmenično sedeli na ženi tokom odvojenih žestokih premlaćivanja, a jedna od njih je udarila žrtvu 22 puta pre nego što joj je tri puta razbila glavu o zemlju.

Druga sestra se pritom uključila u maltretiranje kako bi “pomogla” sestri, čuo je Hal Kraun sud.

Nemilosrdni napadi usledili su nakon svađe koja je potpuno izmakla kontroli.

Pejdž Kilvington (25) iz ulice Londesboro u Halu i Nikita Kilvington (24) iz Kings Benča priznale su da su napale ženu nanevši joj telesne povrede.

Nikita Kilvington je takođe priznala da je 18. septembra prošle godine, kao radnik hitne pomoći, napala policajca.

Tužilac Stiven Velč rekao je da se žena posvađala sa dve sestre zbog pitanja vezanih za negovanje druge osobe.

Žena je sa dve prijateljice otišla do kuće Pejdž Kilvington, a pretodno je dobila tekstualnu poruku od Nikite Kilvington u kojoj je pisalo: “Dođi ovamo, ako želiš da probamo, hajde.”

Rekla je da nije bila tu da izazove tuču, ali je gurnula Pejdž Kilvington, koja ju je udarila zauzvrat. Obe su završili na tlu na ulici, a Pejdž Kilvington je potom sela na nju i više puta je udarala.

Nikita Kilvington je posmatrala sa prozora i prišla joj da pomogne sestri, udarivši žrtvu 22 puta, pre nego što joj je triput udarila glavu o tlo.

Žrtva nije mogla da stoji na nogama i toliko je krvarila da nije mogla da vidi ništa. Zadobila je višestruke povrede lica, uključujući posekotinu od 3 centimetara na glavi i povrede nosa, oka i vilice.

Nikita Kilvington je kasnije priznala da joj je “pukao film”, ali da je otišla predaleko.

U odvojenom napadu, Nikita Kilvington se takođe pridružila napadu na policijskog vodiča pasa ispred noćnog kluba u Halu.

Ona je u pijanom stanju udarala i vukla policajca i njegovog psa dok je on bio “veoma ošamućen”, padao i gubio svest. (objektiv.rs)