Predložila drugarici da nađe BOGATOG dečka, a onda joj se život pretvorio u pakao

Ispovijesti

Predložila drugarici da nađe BOGATOG dečka, a onda joj se život pretvorio u pakao

Izbačena je iz kuće, ali je sama “kriva” za to

Jedna devojka otvorila je dušu na TikToku u video snimku koji je pregledan više od 400.000 puta.

Ispričala je kako su ona i njena najbolja prijateljica razgovarale jednog dana kada joj je žena iz ove priče predložila da bi trebalo da pronađe sponzora.

Iako je njena prijateljica poslušala savet, pokazalo se da je birala na pogrešnom mestu, jer je završila u ljubavnoj aferi s tatom svoje prijateljice, odnosno devojke sa snimka koja joj je i predložila da nađe nekog “lovatora”.

Nakon objave snimka, mnogi su hteli da čuju celu priču o tome kako je saznala za svog tatu i najbolju prijateljicu. Žena je odgovorila u sledećem videu, ali je koristila lažna imena za osobe koje su umešane.

Korisnicima je ispričala kako je njin tata (44) posedovao firmu, a kako bi pomogla svojoj prijateljici Holi (20), tamo joj je našla posao.

– Moj tata je bio oženjen mojom maćehom, a budući da su živeli prilično udaljeni jedno od drugog, on bi išao da je vidi svakog vikenda i mogao je to da radi jer ima svoj posao – započela je TikTokerka.

Dve devojke bile su deo veće grupe prijateljica i sve su imale momke. Autorka objave napominje kako je Holi živela s jednom od tih devojaka.

Jedne noći kada su devojke imale planove, Holi je nazvala da otkaže i rekla da je bolesna. Prijateljice su otišle do njene kuće da provere kako je, ali ona nije bila kod kuće.

Tada su proverile njenu internet lokaciju i shvatile da se njihova prijateljica Holi nalazi u kući devojke iz ove priče koja objavljuje video.

Ispostavilo se da je Holi lagala svojim prijateljicama kako bi bila na intimnoj zabavi s tatom devojke sa snimka, a nekoliko dana kasnije potpuno je prestala da se druži sa starim prijateljicama i raskinula je sa dečkom.

– Mislim da se moj tata i maćeha razvode, a on i Holi su sada zajedno. Izbacio nas je iz kuće, nju je uselio i više nisu u mom životu – zaključila je devojka sa snimka. (objektiv.rs)