To nije bila BEBA, već nešto stravično! Sada zna šta joj ZAPRAVO raste u stomaku (VIDEO)

Svijet

To nije bila BEBA, već nešto stravično! Sada zna šta joj ZAPRAVO raste u stomaku (VIDEO)

Žena koja je patila od bolova u stomaku šokirala se nakon što je saznala da ima cistu veličine jajeta sa dlakama i zubima u materici.

Amerikanka koja se predstavlja kao Pejdž u nedelju je otišla na TikTok-u da podelila bizarnu priču koja je sakupila više od 2,2 miliona pregleda. Ona je objasnila da je patila od nelagodnosti i krvarenja nakon rođenja sina pre dve godine, zbog čega je zakazala pregled kod ginekologa.

– Doktorka mi je rekla da moram na ultrazvuk, a ja sam pomislila, “Je**te, nadam se da nije beba, jer trenutno ne želim dete. Ali to nije bila beba. To je zapravo bilo nešto mnogo gore od bebe! – rekla je Pejdž u videu.

Žena je objasnila da su joj lekari pronašli dermoidnu cistu veličine kokošijeg jajeta od 7 centimetara, kao i drugu manju dermoidnu cistu, veličine zrna graška.

– Za one od vas koji ne znaju šta je dermoidna cista, to je cista kojoj rastu kosa i zubi i potiče od komadića fetalnog tkiva koji se odvajaju tokom razvoja fetusa. Dakle, već oko dve godine nosim delove mog sina, kojeg sam rodila, i rastu mi u materici. Zubi i kosa! – ​​objasnila je sa grafičkim detaljima Pejdž.

Ona je potom podelila šokantnu fotografiju ciste, na kojoj su bili mlečni zubi i nekoliko pramenova duge, crne kose.

– Ovo nikada neću moći da zaboravim. Trebalo je da skrenem pogled – napisao je jedan od gledala istraumiran fotografijom.

Pejdž će morati da ukloni obe dermoidne ciste, a povodom toga se našalila kako će ih čuvati u tegli. (objektiv.rs)

@sandwitchbread

The movie teeth irl. i can’t wait for surgery, Im gonna keep them in a wet specimen jar. #dermoidcyst #dermoidovariancyst #cyst #gyno #teeth

♬ original sound – Page