(VIDEO) Kupila staru kuću, pa zanemela od šoka: Morala je da ZAVIRI

Zanimljivosti

(VIDEO) Kupila staru kuću, pa zanemela od šoka: Morala je da ZAVIRI

Žena iz SAD se zabezeknula kada je otkrila da se u podu kuće iz 70-ih koju je kupila krajem prošle godine krije sef.

Liz, kako se predstavlja na društvenim mrežama, podelila je svoje slučajno otkriće sa pratiocima na TikTok-u, koji su takođe bili očarani misterijom.

– Kupila sam kuću  i upravo sam našla skriveni sef na podu. Kuća je izgrađena kasnih 70-ih. Kako da ga otvorim?”

Sef je pronašla tako što je prvo primetila da je tepih malo pohaban na jednom mestu. Zatim ga je podigla i ispod izolacije primetila poklopac na betonu ispod kog se krila čelična kutija sa brojčanikom.

Liz je stupila u kontakt sa nekoliko bravara da bi saznala da li mogu da joj pomognu, ali oni nisu hteli da se petljaju sa podnim sefom. Takođe je zvala proizvođača, međutim oni nisu znali kombinaciju za bravu, pa su je uputili na “nekog lokalnog majstora”.

Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, golicajući radoznalost gledalaca. Mnogi su nagađali šta bi moglo biti u sefu, a neki su mislili da je to u stvari tajni tunel.

Liz je zatim stupila u kontakt sa čovekom po imenu Džim, koji je poznat po tome što može da provali najteže sigurnosne kombinacije. On je posetio Lindinu kuću da joj pomogne da sazna šta se krije u sefu.

“Operacija” je uspela, a Liz je objavila novi snimak na kom otvara vrata. Međutim, u njemu nije ništa pronašla. Dok su korisnici TikToka razočarani, Liz je uzbuđena što sada ima svoj sef ispod poda koji može da koristi kad god poželi.

Ona se našalila da će “sakriti neke ludosti unutra” kako bi sledeći kupac kuće nastavio tradiciju. (objektiv.rs)

@imthefookinlizardking

#asktiktok #DisneyPlusVoices

♬ Secret Tunnel – CJ Music