JELENA ROZGA IMA SAMO 57 KILOGRAMA: Ovo je njen jelovnik!

Showbizz

JELENA ROZGA IMA SAMO 57 KILOGRAMA: Ovo je njen jelovnik!

Jelena Rozga, koja ima 57 kilograma, kaže da zbog problema sa štitnom žlijezdom ne može da se ugoji ni pola kilograma! Pjevačici je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a prije četiri godine i tahikardija.

Šarmantna Splićanka priča kako živi sa ovim bolestima, zbog kojih već godinama ima istu kilažu.

– Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitna žlijezda ponekad umije baš da me zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva – priča pjevačica i dodaje da je oboljela zbog stresa.

– Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitne žlijezde. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpjevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pjevam i igram sa svojom publikom. piše “Express“.

– Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje – objašnjava Rozga.

OVO JEDE JELENA ROZGA

Doručak: Omlet sa bjelancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: supa, meso, salata

Večera: Riba i povrće (haber.ba)