Bila je zdrava, redovno vežbala, a onda joj rekli da ima INFEKCIJU: U bolnici saznala nešto PORAŽAVAJUĆE

Ispovijesti

Bila je zdrava, redovno vežbala, a onda joj rekli da ima INFEKCIJU: U bolnici saznala nešto PORAŽAVAJUĆE

Mada žena je preminula u 23. godini u svojoj kući

Džordži Gudijer, iz Voringtona, dijagnostikovan je adenokarcinom, za koji se veruje da je krenuo da se razvija u crevima pre nego što se proširio na žlezde i jetru, i to kad je imala 22 godine.

Mada žena je preminula u 23. godini u svojoj kući, a prvobitno joj je rečeno da ima infekciju koju je dobila preko vode.

Naime, lekari su u početku sumnjali da ima infekciju, ali kada je osetila bol u desnoj strani, otišla je u hitnu pomoć.

Nakon što je podvrgnuta testovima krvi i pregledima u bolnici, nakon čega je usledila biopsija, Džordžiji je saopštena poražavajuća vest da ima adenokarcinom.

Mama Šeril Gudijer (45) je rekla:

– Osvrneš se unazad i misliš da nam je jednostavno ukradeno vreme sa njom. Definitivno smo mislili da imamo Božić i mislili smo da imamo većinu ove godine. Ona nikada u životu nije imala nikakvih zdravstvenih problema. Zaista je nadrealno. Ne deluje stvarno – zato činimo koliko možemo da nastavimo dalje. Imala je samo 22 godine kada joj je postavljena dijagnoza. Niko u najbližoj porodici nikada nije imao rak – izjavila je potresena žena i dodala:

– Bio je to samo veliki šok jer je bila tako fit i zdrava. Dobro je jela, nije puno pila, bila je veoma aktivna u teretani sve vreme.

Devojka je prošla šest rundi hemoterapije, ali je patila od niza septičkih infekcija u žučnim kanalima, a na kraju nisu reagovala na antibiotike.

Džordžija je došla kući 1. oktobra prošle godine i umrla četiri dana kasnije.

Prijatelji i porodica sada učestvuju u trci u znak sećanja na Džordžiju, a sav novac prikupljen preko njihove stranice za ide u centar za rak Klaterbridž u Liverpulu, gde se devojka lečila.

Odajući počast Džordžiji, Šeril ju je opisala kao “porodičnu osobu” koju je “toliko ljudi volelo”.

– Bila je jednostavno neverovatna. Bila je brižna i veoma pažljiva – rekla je majka. (objektiv.rs)