Imam 19 godina, a moj brat BLIZANAC 13: Ana doživela ŠOK, svi se pitaju kako je to moguće

Ispovijesti

Imam 19 godina, a moj brat BLIZANAC 13: Ana doživela ŠOK, svi se pitaju kako je to moguće 

Devojka je podelila jako neobičnu priču na TikTok-u, da bi kasnije pojasnila o čemu se radi

Jedna 19-godišnjakinja iz Velike Britanije šokirala se kada su joj roditelji rekli da je njen 13-godišnji brat zapravo njen „blizanac”.

Ana Hipkin je na TikTok-u podelila da su ona i njen mlađi brat Džek, uprkos petogodišnjem razmaku između njih, začeti u isto vreme.

– Kada ti razvedeni roditelji slučajno za ručkom kažu da je tvoj 13-godišnji brat zapravo tvoj blizanac, a ti imaš 19 godina – rekla je ona u videu.

Klip je zbunio njene pratioce koji su je zamolili da objasni celu priču.

– Oboje smo začeti vantelesnom oplodnjom. Ja sam vraćena u mamu, a moj brat je “stavljen u zamrzivač” na pet godina kao embrion – pojasnila je ona u sledećem snimku.

Ispostavilo se da su roditelji čekali nekoliko godina pre nego što su odlučili na drugo dete.

– Znači, između nas je pet godina razlike, ja 19, a on 13, skoro 14 godina. Očigledno, mi nismo identični blizanci, ali biološki, tehnički, mi jesmo blizanci – rekla je Ana.

Neki ljudi su se pitali da li su Ana i Džek zapravo blizanci ili jednostavno braća i sestre, jer nikada nisu delili matericu svoje majke.

– Šta? To ipak ne znači da ti je blizanac. Vi imate isti odnos kao i bilo koja druga braća i sestre. Blizanci su začeti i nose se u isto vreme – pisalo je u jednom komentaru.

Međutim, mnogi roditelji svoju decu iz veštačke oplodnje smatraju blizancima, čak i ako su rođeni sa nekoliko godina razmaka. Jedino im je bitno da su iz iste serije embriona.

Ipak, bilo je nekih koji su branili Anu.

– Isti je slučaj sa jednom od mojih drugarica. Njihovi roditelji su uradili vantelesnu oplodnju i dobili su nju, a zatim su dobili bliznakinju 10 godina kasnije – opisao je neko sličnu situaciju. (objektiv.rs)