Otac ODBIO da se fotografiše sa ćerkom na venčanju: Razlog je više nego BIZARAN

Zanimljivosti

Otac ODBIO da se fotografiše sa ćerkom na venčanju: Razlog je više nego BIZARAN

Nevesta mu nije oprostila

Venčanje je mnogima jedan od najvažnijih dana u životu i žele mnogo fotografija toga dana kako bi mogli da ga se sećaju. No, jednoj mladoj maćeha je uništila to iskustvo.

U anonimnoj objavi na Reditu, žena je ispričala kako je na njenom venčanju izbila svađa zbog koje je rekla ocu i njegovoj supruzi da napuste događaj.

– Želela sam sve tradicionalne stvari. Da se majka sprema sa mnom, otac me otprati do oltara… – navela je uvodno dodajući kako su se svi fotografisali, a ona je želela fotografiju na kojoj je samo sa svojim roditeljima.

Problem je nastao zbog toga što je to smetalo novoj supruzi njenog oca. Govorila joj je kako je njen otac sada oženjen njome i kako ona ne može da se fotografiše samo sa svojim roditeljima.

Otac je poslušao svoju novu suprugu i odbio je da se fotografiše bez nje, navodi Miror.

– Rekao mi je da me jako voli, ali da njegovoj supruzi to neće biti ugodno – kazala je žena na Redditu.

Povređena što je izabrao želju svoje supruge pre nego ćerkinu na dan njeznog venčanja, rekla mu je da ode i kako ne želi s njim da otpleše prvi ples, niti da čuje njegov govor.

Sledećeg dana nazvao ju je u suzama želeći da ispegla situaciju, ali nije bila spremna da čuje njegovo izvinjenje.

– Rekla sam mu da je dobro što ima još jednu ćerku i što ima priliku da bude otac mlade u jednom trenutku – navela je. (objektiv.rs)