Otvorio ženinu torbu i pronašao nešto JEZIVO: Saznao je čitavu ISTINU o osobi s kojom je živeo

Zanimljivosti

Otvorio ženinu torbu i pronašao nešto JEZIVO: Saznao je čitavu ISTINU o osobi s kojom je živeo

Ne zna kako da reši problem koji ga je zadesio

Razočarani muž je savetnici britanskog Sana, Deidre Sanders, rekao da je njegova žena otišla na “spa vikend” sa svojom sestričnom, ali se vratila kući s “pokrivalicama za bradavice i crnim pahuljastim lisicama”.

Do otkrića je došao dok je prevrtao po njenoj torbi koju je nosila taj vikend, tražeći punjač za telefon.

– Pronašao sam eksplicitne poruke između moje žene i tipa s fotografijama. Sada sam uveren da ima aferu sa starim školskim prijateljem koji se mesecima motao oko nje – poverio se suprug.

On je potom priznao da ima 34 godine, a njegova žena 31, da su se venčali pre pet godina i da nemaju baš najbolje odnose.

Muž je potvrdio da je njen bivši dečko bio njena prva ozbiljna romansa, te da je očito ponovno stupio u kontakt s njom. Ona je bila otvorena za njihove poruke, ali kad mu je rekla da joj je bivši predložio sastanak, muž je bio izvan sebe.

Ovaj razočareni muž je video da njegova žena želi da se nađe s bivšim dečkom, ali mu je lagala da je to izmislila kako bi videla hoće li on biti ljubomoran.

Jednom su se posvađali oko njihovog s*ksualnog života, na šta mu je žena rekla da ide kod njene sestrične za vikend. On se nije bunio jer je mislio da će im to dobro doći, međutim kad se vratila, pronašao je s*ksualne igračke.

– Ono što najviše boli je to što nikada nije predložila korišćenje tako nečega sa mnom. Ne znam kuda ide sve ovo – rekao je savetnici.

Sanders mu je odgovorila da pokuša da porazgovara sa njom o drstičnoj promeni u navikama, naročito u s*ksualnom životu, kao i da obobje odluče da li će ostati zajedno ili će se razvesti. (objektiv.rs)