Policajci upali na venčanje i naredili nevesti da se SKINE: Izbio je haos, a mladenci završili u STANICI

Zanimljivosti

Policajci upali na venčanje i naredili nevesti da se SKINE: Izbio je haos, a mladenci završili u STANICI

Otkrivena neverovatna istina

Par je uhapšen na sopstvenom venčanju nakon što se saznalo da je venčanica mlade ukradena i to ni manje ni više nego od mladoženjine bivše žene.

Mlada je takođe nosila porodično nasleđe bivše žene koje je misteriozno nestalo kada su se mladoženja i njegova bivša razveli.

Bivša supruga pozvala je policiju nakon što joj je zajednički prijatelj poslao sliku neveste da kaže koliko su im slične venčanice.

Zajednička prijateljica je na Reditu ispričala kako je “uhapsila” svog kolegu na sopstvenom venčanju. Ova 38-godišnja žena je rekla da su Meri i Adam radili zajedno sa njom. Bili su u braku nekoliko godina kada su se pridružili kompaniji.

Posle nekoliko godina, žena koja radi sa Adamom u istom odeljenju pozvana je na njegovo venčanje sa Čelsi, damom sa kojom je prethodno prevario prvu suprugu Meri.

Koleginica je pristala da ode na venčanje pošto se uverila da ga je Meri prebolela.

– Na dan Adamovog venčanja, primetila sam da Čelsi nosi sličnu haljinu koju je Meri nosila svom i Adamovom venčanju pre mnogo godina. Bez razmišljanja sam fotografisala i poslala Meri sa natpisom: “Zar ti ova haljina ne izgleda poznato?”. Meri je videla poruku, ali nije odgovorila i oko sat vremena kasnije policija se pojavila na mestu događaja – napisala je ona.

Policija je, prema navodima, tražila od Čelsi da skine haljinu i sav nakit, štoi je mlada odbila i počela da se svađa sa njima, a onda se pridružio i Adam. Pošto su bili grubi prema policiji, odvedeni su u policijsku stanicu, a svadba je upropašćena.

Ispostavilo se na kraju da je Čelsi zaista nosila Merinu venčanicu i njenu nasledstvo. (objektiv.rs)