ZALJUBLJEN SAM U ALEKS! DEJAN KONAČNO PRIZNAO EMOCIJE! Priznao koliko mu je trebalo da se OPORAVI od Dalile i uđe u novu vezu!

Showbizz

ZALJUBLJEN SAM U ALEKS! DEJAN KONAČNO PRIZNAO EMOCIJE! Priznao koliko mu je trebalo da se OPORAVI od Dalile i uđe u novu vezu!

Dejan Dragojević konačno je priznao emocije prema novoj devojci Aleksandri Nikolić.

– Ja sam Aleksandri objasnio da na Sandru, Frana i Đedovića mora da gleda kao da su mi tu mama, tata i brat. Oni su bili tu kad sam upao u bazen, kada sam lupao glavom, kada sam lomio ruke. Sandra je sve to sa mnom preživela, a pritom je žensko. Ja nju doživljavam kao porodicu, ne znam kako bih mogao da se njoj zahvalim za sve. Aleksandra je došla nakon pet meseci, trebalo je da ja sam sa sobom sve raščistim. Rekao sam da nisam želeo da ulazim u bilo kakav odnos, ali se pojavila ona, zaljubio sam se i sada gledam kako se ponaša. Sviđa mi se, top je, bilo bi super kada bi se nastavio ovakav odnos – govorio je Dejan.

Sandra Rešić pridružila se Aleksandri Nikolić i progovorila o emocijama prema Dejanu Dragojeviću:

Pretpostavila sam da će biti prikazan i naš klip, nisam osetila potrebu da se pravdam. Znala sam da je Aleksandri neprijatno, ali ja ni ne provodim vreme sa njima, jer su u početnoj fazi veze. Sa Dejanom nisam progovorio ni pet rečenica, jer je sad sad sa njom, fali mi, kao što bi mi falio Fran. Da je sve tako, ja bih sada bila u vezi sa njim, a ne Aleksandra. Počeli su komentari da patim, jer su njih dvoje u vezi, a ja sam u rehab otišla kad sam primetila da svi gledaju moju reakciju, kada se oni ljube ili gledaju u moj krevet – rekla je Sandra. (kurir.rs)