Manekenka nije znala da se UNEREDILA u stanu druga: Nemoguće da pas ovo uradi, kao da se KONJ olakšao

Ispovijesti

Manekenka nije znala da se UNEREDILA u stanu druga: Nemoguće da pas ovo uradi, kao da se KONJ olakšao

Pratiće je blam do kraja života

Gabrijela Elis, manekenka i OnlyFans model koja ima više od 2,4 miliona pratilaca na Instagramu, ispričala je kako se jednog jutra probudila u kući prijatelja nakon što se ekstremno napila i pronašla sopstvene fekalije pored sofe na kojoj je spavala.

Otvarajući podkast “Insajd OnlyFans” rekla je da u početku nije shvatila da su to njene “telesne izlučevine”.

– Probudila sam se posle burne noći, pogledala sam dole i pomislila sam: “O, sr*nje, kakva su ovo g*vna na podu”, rekla je ona, prenosi San.

Objasnila je kako se u kuhinji tog stana nalazila prostirka za čivavu koju je imao njen prijatelj, ali je bila zbunjena jer se izmet pored sofe zbatno razlikovao od pasjeg.

– Bilo mi je čudno jer oovakav pas ima izmet poput kamenčića i kuglica, a sa pored kauča je to izgledalo kao konjska balega – rekla je ona.

Zbunjena Gabrijela poslala je snimak izmeta svom drugaru, pitajući ga kako je njegov mali pas uspeo da napravi tako “veliku deponiju”, ali čim je stigla kući, shvatila je da nije čivava ta koja se “olakšala” na podu.

Kad je shvatila da je ona to uradila usred pijanstva, morala je brzo da počisti, a kada je naišao domaćinov brat, pretvarala se da čisti fleke od posledica povraćanja0.

– Do danas mi nikada ništa nije rekao. Možda me je samo poštedeo sramote – zaključila je Gabrijela. (objektiv.rs)