Slavna devojčica (15) za dlaku izbegla smrt: Avin otac UBIO PROGONITELJA na kućnom pragu

Svijet

Slavna devojčica (15) za dlaku izbegla smrt: Avin otac UBIO PROGONITELJA na kućnom pragu

Tinejdžer se pojavio na vratima njihove kuće naoružan pištoljem

Tinejdžerskoj TikTok zvezdi Avi Mejdžori (15) iz SAD je otac bivši policajac spasao život kada je pištoljem usmrtio mladića koji se naoružan pojavio ispred njihove kuće.

Erik Roan Džastin (18) je razbio ulazna pucnjima iz pištolja u pokušaju da dođe do Ave u njenom domu na Floridi, u junu prošle godine, prenosi Dejli star. Ona i njena dva brata sakrili su se u spavaćoj sobi roditelja.

– Sećam se jedino da sam čula pucnje. Osetila sam ih u grudima i podigla pogled, a na vratima je bila rupa i krhotine – prisetila se Ava traume.

Pištolj napadača se u jednom trenutku zaglavio, zbog čega se na kratko povukao. Kada se vratio, na vratima ga je čekao otac, penzionisani policajac. On je naredio mladiću da baci oružje, a kada je ovaj to odbio upucao ga je.

Protiv oca nije podignuta nikakva optužnica zbog zakona o samoodbrani na Floridi koji daje pravo vlasnicima imanja i nekretnina da ne ustuknu pred uljezima i usmrte ih, ako osećaju da im je život ugrožen.

Policija je pretražila dva mobilna telefona progonitelja nakon njegove smrti i otkrila da je on na njima imao stotine Avinih fotografija uz neke od njenih TikTok snimaka.

Inače, Ava se proslavila na ovaj platformi vrtoglavom brzinom, a na tri naloga prikupila oko milion pratilaca. Najčešće objavljuje snimke na kojima peva i pleše ili se zabavlja sa porodicom.

Devojčica je za Njujork tajms otkrila da se mračna strana njene slave pokazala kada je Roan kupio njene lične podatke od njenih prijatelja, uključujući i broj telefona. Posle dužeg uznemiravanja odlučio odlučio se na ekstreman čin koji ga je na kraju koštao života.

Otac progonitelja bio je šokiran celim događajem.

– Bio je fino dete. Ostao sam bez teksta. Ne znam šta je krenulo po zlu. Napravio je loš izbor – rekao je on za lokalne medije.

Avini roditelji ipak joj nisu zabranili da nastavi sa objavljivanjem snimaka na TikTok-u jer je to njena velika strast koju nisu hteli da joj oduzmu. (objektiv.rs)