Uzbuđuju ga BALONI, ima 50.000 komada: Tako su glatki i nežni, POLUDIM od želje kada ih vidim (VIDEO)

Zanimljivosti

Uzbuđuju ga BALONI, ima 50.000 komada: Tako su glatki i nežni, POLUDIM od želje kada ih vidim (VIDEO)

Jedan od retkih fenomena

Muškarac Julijus opsednut je balonima od svoje četvrte godine, kada mu je majka donela jedan u bolnicu u kojoj je ležao dok je bio mali.

Baloni su vremenom počeli i s*ksualno da ga privlače, a u kući ih u svakom momentu ima oko 50.000 komada.

Govoreći o svojoj neobičnoj fiksaciji u epizodi TLC-ove “Strange Addiction”, koja je prvi put emitovana pre gotovo devet godina, Julijus je imao objašnjenje za svoje afinitete.

– Prelepi su, meki, glatki, nežni… Povezan sam s njima. Intelektualno znam da baloni nisu živi, ali se ponekad pitam da li je moja ljubav prema njima ono što ih oživljava – kazao je Julijus.

Njegova ljubav prema balonima nije samo platonska, daleko je od toga.

– Moja ljubav prema balonima, to je i s*ksualna ljubav. Kad vidim prelep balon, srce počne da mi treperi i uzbuđujem se. Ne volim previše da ih naduvavam, da ne bi trpeli zlostavljanja. Držim jedan, zagrlim ga, poljubim ga i to je osećaj kao da si u raju. Zar ljudi ne vole da grle i ljube ženu koju vole? Tako i ja sa balonima – ponosno je govorio sredovečni gospodin.

Osim što ga uzbuđuju baloni, Julijus, verovali ili ne, ima ženu, a ona sve to prihvata.

Unatoč zabrinutosti njegove porodice, Julijus je rekao da ne planira da prekine ljubavnu vezu s balonima.

– Već sam bio kod psihologa i jedino što mi je rekao je da ne treba da se brinem jer nikog ne ugrožavam – dodao je. (objektiv.rs)