Imala odnose sa DEVET maloletnika, a zauzvrat im nudila nešto što je ZAPREPASTILO roditelje

Svijet

Imala odnose sa DEVET maloletnika, a zauzvrat im nudila nešto što je ZAPREPASTILO roditelje

Niko od roditelja ne može da poveruje šta se desilo

Stanovnici malog grada Inglvuda u Tenesiju potreseni su nakon što je žena optužena da je imala za s*ksualne odnose sa najmanje devet lokalnih srednjoškolaca i maloletnika u zamenu za elektronske cigarete.

Melisa Bler (38) uhapšena je u utorak i optužena po 18 tačaka za zakonom propisano sil*vanje, četiri tačke za trgovinu ljudima pod pokroviteljstvom pro*titucije, nagovaranje maloletnika i oduzimanje lične imovine, prenosi Njujork post.

Prema šerifu okruga Džou Gaju, postoji najmanje devet potvrđenih muških žrtava sa incidentima koji su se desili. od učenika srednje škole Mekmin u gradu Inglvudu.

Roditelji su rekli za WTVC rekli da je Bler došla do svojih žrtava, koje su sve imale između 14 i 17 godina, i ponudila im predmete kao što elektronske cigarete u zamenu za s*ks.

Vlasti su saopštile da veruju da bi moglo biti još žrtava.

Policija je počela da istražuje Bler nakon što je školski okrug primio anonimno pismo, rekli su zvaničnici. Ona nije nastavnik ili zaposlena osoba u okrugu, ali je bila uključena u školski klub za pomoć.

Njoj je zabranjen pristup školskoj imovini i školskim aktivnostima.

– U ovom trenutku smo slomljeni. Ne mogu rečima da opišem kakav je osećaj prolaziti kroz ono kroz šta trenutno prolazimo. To je svaka emocija koju možete zamisliti. I niko od njih nije srećan – rekla je za agenciju majka jedne od žrtava, koja je tražila da ostane anonimna.

Bler trenutno nema obveznicu od 100.000 dolara koju je sklopila u utorak uveče, a suđenje joj je zakazano za 28. februar.

– Roditelji moraju da razgovaraju sa svojom decom da bi progovorili jer to nije u redu. Jednostavno, tako nešto nije u redu. Bila bih ljuta da se to dogodi mojoj deci – rekla je Kristi Tig, stanovnica Inglvuda. (objektiv.rs)