MOŽE BABU DA ZABORAVI AKO SE NE OKANE TOG KRIMINALCA Ispovest Dalilinog oca: Priča se da su mi MALTRETIRALI ćerku kad NISAM BIO TU

Showbizz

MOŽE BABU DA ZABORAVI AKO SE NE OKANE TOG KRIMINALCA Ispovest Dalilinog oca: Priča se da su mi MALTRETIRALI ćerku kad NISAM BIO TU

Dalila Dragojević je nedavno ispričala da je njen otac, Huso Mujić, bio kockar i alkoholičar.

Sada se oglasio Huso i rešio je da otvori dušu o porodičnim tajnama, pa se za početak dotakao svojih sinova, za koje se pričalo da ih se odrekao:

Dalila je u ispovesti izjavila da se viđa sa vašim sinovima, a Huso je sada otkrio istinu.

Naime, on je istakao da se svojih sinova nije odrekao i da razgovara sa decom kada on hoće. Bog mu je jedini sedok da od dece nema nijedno da ne govori sa njim.

Huso je otkrio sve o ćerki koju su mu oduzeli i koju je usvojila nemačka porodica.

On je rekao da nije bio tu kada su je oduzeli, da je bio sam u Beču, a da nju nu nije imao više ko da gleda. Jedno vreme je plaćao ženu da je gleda, ali ona više nije mogla to da radi. Bunio se, ali nije vredelo.

Dalilin otac je otkrio da li je istina da je ćerku koju koju mu je oduzela socijalna služba bila maltretirana od strane Emine dok on nije bio kod kuće.

Istakao je da je bilo je maltretiranja i da ne postoji maćeha voli tuđe dete, kao i da je čaršija pričala, ali gde ima dima, ima i vatre.

Dalila je u emotivnoj ispovesti spomenula i razvod Husa i Emine, a sada je Huso izneo svoju verziju.

On je rekao da su se posvađali, ali da nije mogao više da izdrži i da se vratio u Šepak. Bilo mu je teško zbog Dalile, ali više nije mogao. Problem sa alkoholom i kockom imao je pre nego što se Dalila rodila.

Huso je istakao da Dalila nakon Zadruge može da živi kako hoće.

– Nek živi ona ako hoće, al’ tog čoveka nek zaboravi. Može i svog babu da zaboravi ako se ne okani tog kriminalca. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. (kurir.rs)