Verenik i sin POKLONILI prelep znak pažnje, a ona se RAZOČARALA i navukla GNEV ljudi

Ispovijesti

Verenik i sin POKLONILI prelep znak pažnje, a ona se RAZOČARALA i navukla GNEV ljudi

Klasična nezahvalnica

Jedna anonimna 31-godišnjakinja iz Velike Britanije požalila se na internet forumu kako je razočarana poklonom koji je dobila za Dan zaljubljenih. Njena objava ubrzo je postala viralna i prikupila je na hiljade komentara, uglavnom negativnih.

– U vezi smo dve godine i vereni smo. Za rođendane, Božiće i ostale proslave uvek kupimo lepe poklone. Ja njemu kupim neku sportsku opremu kojoj se raduje, a on bi mene uvek obradovao ogrlicom ili nekim drugim komadom nakita, no ovaj put se to nije dogodilo – započela je objavu ova devojka i odmah nastavila:

– Za ovaj Dan zaljubljenih kupila sam mu patike, a on je sa svojim klincima iz prethodne veze meni izradio drveni okvir u koji je stavio našu zajedničku fotografiju. Pitao me šta o tome mislim, a kad sam mu iskreno odgovorila da bi mi više značio nakit, naljutio se na mene. Rekla sam mu da ima novca da mi kupi pristojnu ogrlicu koju bi nosila na našu proslavu veridbe, ali to ga je samo više naljutilo. Povukao se u sobu i odbija da razgovara – napisala je.

Iako se ova žena verovatno nadali podršci korisnika foruma, sve joj se to na kraju obilo o glavu.

– Koliko vratova imaš da ti treba non stop nova ogrlica – napisao joj je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

– Znači čovek se potrudio, potrošio je svoje vreme, družio se s decom i nadao se kako će vas to sve povezati, ali tebi je bitniji nakit. (objektiv.rs)