OTKRIVENI SVI DALILINI STRAHOVI Njena drugarica rekla sve: To je bolest, nepoverenje i nesigurnost u sebe! DRAGOJEVIĆKA IMA TRAUME

Showbizz

OTKRIVENI SVI DALILINI STRAHOVI Njena drugarica rekla sve: To je bolest, nepoverenje i nesigurnost u sebe! DRAGOJEVIĆKA IMA TRAUME

Voditeljka je dala reč Lepom Mići da prokomentariše odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

– Veza između njih dvoje mi nije jasna, kao da traže razlog da se raspravljaju. Ako sumnjaš u nekoga, onda je to tako i nema popravke. Raspravljaju se po ceo dan oko stvari koje su banalne. Oni su zajedno dan i noć, celo vreme i iz tog bitisanja su strašni problemi. Šta bi bilo da odu na teren poslovni mesec dana? Osnovni temelj veze je poverenjeq – pričao je Mića.

– Ušli smo pod čudnim okolnostima, izdešavale su se stvari sa moje i njene strane. Valjda mora ovako – dodao je Car.

– Mićo, normalno je da imamo rasprave, ovaj video je normalan, ovo nije svađa. Mi imamo svađe, nisu lepe, ali ovo je normalna rasprava – ubacila se Dalila.

– Utimatum je nepoverenje klasično. Vi nemate razlog za bilo kakve svađe. Oni iz svog druženja dođu do problema koji vide samo oni – nastavio je Mića.

– Ja sebi ne mogu da pomognem, a tačno znam šta joj se dešava, jer sam doktor. Ona dolazi nervozna, a ona meni kaže da je Filip došao iz emisije i ušao u krevet, ali mi se osmehnuo čudno. Ona je ubeđena da on nešto krije, ja ne verujem šta priča ona. Ona ima traumu koja se desila i sad ima isti osećaj kao kad je išla kod Ognjena. Mića je u pravu, to je bolest, nepoverenje i nesigurnost u sebe. Ovde ne postoji ljubav i harmonija, da imaš spokoj i mir. Mi sami sebi budimo nemira, a kad se čovek navikne na taj osećaj, stalno ga traži. Imaju taj problem i znam da u tim situacijama nemam potrebu da joj priđem, jer drami i preuveličava – govorila je Matora.

– Ovo je ospasija i patologija, oni ne veruju jedno drugom i nikad neće. Nisu sigurni u sebe, a znaju na šta sve su spremni i šta mogu da očekuju. Imali su vremena da učvrste odnos, svašta su prošli i bilo bi krajnje vreme da nađu rešenje, njihovog problema koji je konstantan – rekao je Mensur. (kurir.rs)