Olgina svađa sa komšijom pretvorila se u HOROR: Ćerka je čula KRIKE, a jedan prizor i dalje je proganja

Svijet

Olgina svađa sa komšijom pretvorila se u HOROR: Ćerka je čula KRIKE, a jedan prizor i dalje je proganja

Doživela povrede sa smrtnim ishodom

Olga Fernandez smrtno je pregažena automobilom nakon što je otišla da se suoči sa čovekom koji je parkirao svoje vozilo na mestu koje je rezervisano ua njenu ćerku.

Tragični napad dogodio se u jutarnjim časovima ispred stana 57-godišnjakinje u kome je živela sa dvoje odrasle dece.

Nakon što joj je njena 24-godišnja ćerka Dajana rekla da je automobil upravo ušao u njen prostor, Olga je izašla napolje da razgovara sa vozačem.

U naletu očiglednog besa, dotični muškarac ju je pregazio i odvukao preko puta, a njene šokantne krvave povrede otkrivene su nekoliko trenutaka kasnije kada je njena ćerka izašla da proveri gde joj je majka.

Snimci, koje je objavila jedna lokalna televizija, pokazuju kako su bolničari jurili da spasu majku dvoje dece i ukazivali joj pomoć na zemlji pre nego što su je uneli u sanitetsko vozilo.

Ipak, nedugo potom žrtva je preminula.

Ileana Ajo, bliska prijateljica žrtve, opisala je čitav incident.

– Njena ćerka je rekla: “Mama, neko je na parkingu”, a njena majka je sišla dole. Ćerka je potom otišla u kupatilo, a kad je izašla, čula je majku kako vrišti – kazala je komšinica, prenosi WTV.

Dodala je da je ćerka ostala toliko traumatizovana da više nije mogla da sklopi oči, jer vidi “flešbekove” svoje majke kako joj krvari iz usta dok govori: “Ne mogu da dišem”.

Policija je sa javnošću podelila sliku automobila umešanog u incident, crne “tojote korole” sa značajnim oštećenjima prednjeg dela, u pokušaju da uđe u trag osumnjičenom.

GoFundMe stranica je postavljena da pomogne porodici u finansijskoj podršci nakon njene smrti i prikupila je skoro 8.000 dolara (5.890 funti) do srede rano ujutro. (objektiv.rs)