REKLI SU MI DA NOSIM BLIZANCE, A ONDA JE DOKTORKA POČELA DA VRIŠTI OD SMIJEHA: Pogledajte snimak sa ultrazvuka!

Zanimljivosti

REKLI SU MI DA NOSIM BLIZANCE, A ONDA JE DOKTORKA POČELA DA VRIŠTI OD SMIJEHA: Pogledajte snimak sa ultrazvuka!

Mama kojoj su greškom rekli da nosi blizance podelila je svoju urnebesnu priču i “zapalila” TikTok! Džejd Mur otišla je na ultrazvuk tokom uredno vođene trudnoće, i tehničarka joj je rekla da čeka blizance, piše Yumama.

“Legla sam na krevet, spustila sam farmerke, namazala me je gelom i rekla, jao, čestitam, nosite dvije bebe”, počela je ona svoju priču.

“Rekla sam joj odmah – provjerite ponovo, apsolutno nemoguće, znam da je samo jedna beba. I biće mi dovoljno teško i da nosim samo tu jednu! Vratila je uređaj na moj stomak i rekla da definitivno vidi dvije bebe. Pogledala sam i ja, i zaista, na ultrazvuku su se vidjele dvije ‘kese’. Jedna od njih se mrdala i to baš brzo. Tehničarka se namrštila, i rekla da nikada ništa takvo nije videla”, ispričala je Džejd, koja se potom uspaničila i pobjegla u toalet.

“Vratila sam se u ordinaciju i tehničarka mi je rekla da odem ipak i na vaginalni ultrazvuk. Otišla sam kod doktorke koja je uradila pregled i tražila da vidi prethodni snimak. Počela je da vrišti od smijeha. Pozvala je još jednog kolegu, počeo je i on da se kikoće”, opisala je Džejd.

“Draga, nosiš jednu bebu, samo da ti to potvrdim. A tehničarka ti je gledala u crijeva. Ovo drugo nije beba, već komadić fekalije”, rekla je zapanjena doktorka. Džejd je na TiKToku pokazala kako je snimak sa ultrazvuka zaista pokazao dvije slične ‘kese’, ali vrlo različitog sadržaja… (novi.ba)

@effyy299

Part 2 as requested by so many. 💩 #notwinsherehun #fyp #foryourpage #babytalk #ultrasoundsgonewrong #babydiaries #clinicdiaries #hereforyou #fypシ

♬ original sound – JademooreOx