ANA KORAĆ UZVRATILA UDARAC MAJI MARINKOVIĆ! BUKTI RAT STARLETA: Drago mi je što se trudi da podseća na MENE! OČITALA JOJ BUKVICU!

Showbizz

ANA KORAĆ UZVRATILA UDARAC MAJI MARINKOVIĆ! BUKTI RAT STARLETA: Drago mi je što se trudi da podseća na MENE! OČITALA JOJ BUKVICU!

Maja Marinković pobesnela je nakon nove ture novinskih natpisa o njenom kopiranju ljute rivalke Ane Korać, pa je ponovo oplela po Koraćevoj, a sada je Ana uzvratila udarac.

Naime, Koraćeva se oglasila za Kurir i istaklada se Maja trudi da izgleda kao ona i da joj je drago zbog toga.

– Moja verna kopija važi za veliku damu i drago mi je da se i dalje trudi da izdaleka bar podseća na mene. Da zanemarimo to što nosi istu garderobu kao jao, sad je otišla korak dalje, pa se fotografiše na lokacijama u našoj zemlji koje sam već obišla. Što se branja malina tiče, jako sam ponosna što je moj rodni kraj bogat ovom biljkom koja je u svim razvijenim zemljama visoko cenjena sorta, kako zbog neodoljivog izgleda, ukusa i mirisa, a zatim i zbog svojih lekovitih svojstava. Ovo bobičasto voće je tako slatko, a ima tako malo kalorija što je već dovoljan razlog da maksimalno uživamo u njemu dok ga jedemo Ili beremo.

Malinu ne može da ubere svako. Eto odgovor na pitanje odakle meni tako maleni struk. Nažalost, nisam imala tu čast da berem njeno visočanstvo Malinu, ali izuzetno cenim ljude koji to rade. Nadam se da je ova mini edukacija poslužila onima koji jedu go*na u Zadruzi 3 što ste imali priliku da vidite. Takve osobe uzalud pokušavaju da naruše moj duševni mir, elementrnim neznanjem, ali nije problem da im pokažem da je korisno nekad pokazati znanje, na pravi nacin”, rekla je Ana. (kurir.rs)