U BRAKU SMO 20 GODINA, I SAD SAM SAZNALA DA ME VARA S ISTOM ŽENOM PUNIH 15: Očajna supruga želi da ga ostavi, a ne sme zbog OVOGA

Ispovijesti

U BRAKU SMO 20 GODINA, I SAD SAM SAZNALA DA ME VARA S ISTOM ŽENOM PUNIH 15: Očajna supruga želi da ga ostavi, a ne sme zbog OVOGA

“Moj suprug i ja u braku smo već dvadeset godina. On je uvek puno radio i često bio odsutan, ali navikla sam se i zabavljala se s naše dvoje dece. Međutim, nedavno mi je jedan od suprugovih bivših kolega rekao da je moj suprug u vezi s istom ženom već 15 godina, odnosno većinu našeg braka”, pisala je jedna žena bračnoj savetnici Kolin Nolan.

Kolega je rekao da mu je muka laži njenog supruga, i da smatra da bi trebala znati šta se događa iza njenih leđa. Ona se sada oseća posramljeno jer nije videla nikakve znakove da joj suprug ima aferu, ali kada je počela tražiti dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom telefonu.

“Kad sam se suočila s njim, shvatio je da ne može više lagati, ali je pokušao reći da će ostaviti drugu ženu i iskupiti se. Naša deca sada takođe znaju za to, i ne žele da razgovaraju s njim. Ne znam šta da radim. Nisam radila godinama, i bojim se da ću uništiti našu porodicu. Uglavnom, ne mogu verovati da mi je celi brak bio lažan”, nastavila je ona, i dodala:

“Ono zbog čega ćete se gotovo odmah osećati bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kad ste dugo u braku, zastrašujuća je pomisao da odjednom ostanete sami, ali ako odlučite napustiti supruga, nećete biti sami. Imaćete podršku svoje dece i drugih članova porodice i prijatelja. Razumem da se osećate lakoverno i naivno, ali greška je njegova, ne vaša – odgovorila joj je Kolin. (Kurir.rs/Večernji.hr)