IMA 20 GODINA I TRI SPONZORA KOJI JOJ PLAĆAJU SVE: Mesečno dobijam između 5.000 i 7.000 evra, nadam se da će mi platiti silikone!

Zanimljivosti

IMA 20 GODINA I TRI SPONZORA KOJI JOJ PLAĆAJU SVE: Mesečno dobijam između 5.000 i 7.000 evra, nadam se da će mi platiti silikone!

Aša Čopra je 20-godišnjakinja iz Šefilda koja je postala popularna na društvenim mrežama zahvaljujući svom odnosu sa trojicom bogatih muškaraca koji se trude da joj plate svaku njenu želju.

Njena tri sponzora neprestano je obasipaju poklonima i skupim večerama, koji ne spadaju u njen mnesečni džeparac koji se kreće između 5.000 i 7.000 evra.

– Takođe dobijam gotovinu i novac koji mi šalju i trenutno imama između 5.000 i 7.000 evra mesečno, isključujući poklone- objasnila je oova mlada devojka za portal “Daily Star”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashá Chopra (@_ashachopra)

Kako kaže Aša, ona ni sa jednim od ova tri muškarca nema se*sualne odnose, ali se zaljubila u svog najnovijeg sponzora koji je devet godina stariji od nje, a sa kojim sve ide polako.

– Sa mojim sadašnjim sponzorom sam vrlo brzo shvatila da je naš odnos mnogo više od sponzorstva. Osećam se dobro kada sam u njegovoj blizini, zapravo sam uzbuđena da razgovaram sa njim i nemam osećaj da čekam da se razgovor završi da bih mogla da dobijem nešto novca- objasnila je Aša i dodala:

– Shvatila sam da se zaljubljujem kada sam zaista počela da verujem da bih se odrekla bilo kakvog poklona koji dobijem. Da, istina je šta su ljudi pričali. Ja sam se zaljubila u novac, ali sada je sve mnogo dublje od toga. Naš odnos je trenutno neverovatan, odlično se slažemo, uživamo u društvu i većinu slobodnog vremena provodimo zajedno. On je tako pun ljubavi i privrženosti. Uživa da me nasmeje i uvek sam mu na prvom mestu.

Ona je od njega u prethodnom periodu dobila dve Luj Viton torbe, Luj Viton čizme i dva para Kristijan Lubutin štikli. Niz luksuznih poklona se tu ne završava, jer je nedavno dobila “iPhone 13 pro max” jer joj je telefon pokvaren.

Aša se nada da će od njega dobiti i neko putovanje, mada se to trenutno čini neostvarivim zbog poslovnih obaveza koje on ima.

Najveća želja ove dvadestogodišnjakinje jeste da dobije silikone, ali je i to, prema njenim rečima, malo verovatno:

– Nadam se da će mi povećanje gr*di biti plaćeno ove godine, ali ovo će možda zahtevati više ubeđivanja jer moj glavni sponzor kaže da ne želi da se previše menjam. Mislim da će na kraju pristati. (kurir.rs)