GUBI SE ODAVDE, ZLO ODVRATNO! Car i Dalila ZARATILI, pljuštale uvrede, on joj ZAPRETIO! Nije mu ostala dužna: M*rš, smeće jedno!

Showbizz

GUBI SE ODAVDE, ZLO ODVRATNO! Car i Dalila ZARATILI, pljuštale uvrede, on joj ZAPRETIO! Nije mu ostala dužna: M*rš, smeće jedno!

U toku Podele budžeta, Dalila Dragojević zamerila je svom dečku, to što joj nije naveo za osobu koja je emotivna, a krije svoje emocije. Vrlo brzo je došlo do psovki i vređanja.

– Isto bi bilo da sam ja navela nekog drugog. To su tvoje manipulativne fore, da namerno navedeš nekoga da bi mene isprovicirao! Neće ti to proći! Posle od mene praviš bolesnicu, sad radi šta hoćeš – navela je Dalila.

– Ne želim ja od tebe da pravim bolesnicu – dodao je Filip.

– Da mene ti ne navedeš, a znaš šta sam sve preživela ovde. Ti si smeće! Ja tebe nisam navela pa ti meni kao vraćaš! – nastavila je.

– Hajde gubi se odavde, zlo odvratno! – rekao je Car.

– M*š ti, smeće jedno – rekla je Dalila i otišla.

Dalila Dragojević i Filip Car, nakon malopređašnjih uvreda, opet su se našli na istom mestu, ali ovoga puta govorili malo drugačije.

– Ti si bolesna devojka, ti ne slušaš – rekao je Car.

– Ja glupa nisam i ti si svestan toga. Ja sam inteligentna i ne padam na tvoje jeftine manipulacije! Iz tebe jefitnošća vrišti! – rekla je Dalila.

– Vidi šamar ću ti zavaliti, ali sa vanjske strane – rekoa je Car.

– Aauuu – zakukala je ironično Dalila.

– Ne dernjaj mi se. Gladan sam, nervozan sam, ne diži mi živac. Pobacaću ti sve medvede kroz prozor, nogiraću te – nastavio je Car.

– Ja sam tebe već nogirala – nasmejala se Dragojevićka.

– Nemoj molim te, ima da se ku*čis dva dana, onda ćeš tri dana da plačeš – smejao se Car. (kurir.rs)