MIĆO, BIĆU SA TOBOM! Kontroverzna zadrugarka bacila oko na pevača (62), poslala mu jasnu poruku, on udario NAJNIŽE DO SADA (VIDEO)

Showbizz

MIĆO, BIĆU SA TOBOM! Kontroverzna zadrugarka bacila oko na pevača (62), poslala mu jasnu poruku, on udario NAJNIŽE DO SADA (VIDEO)

U Beloj kući traje anketa, zadrugari biraju osobu koja najviše krije emocije. Reč je dobila Ana Spasojević, a onda je Deniz Dejm ušla u sukob sa Lepim Mićom.

– Složila bih se sa većinom za Đedovića i Anđelu, a na trećem mestu Gruja, uvek nešto krije… – rekla je kratko Ana Spasojević.

– Mislim da ste ove ljude već naveli, ali Miki, Karić, Mateja, Dejan, Rešićeva, Mensur… ali ja moram da ih ponovo spomenem. Svi ste u nekim trenucima sakrivali svoja osećanja zbog određenih situacija. Navela bih Dejana, kod njega se fizički najbolje vidi koliko je propatio a nije toliko pokazivao. Mateja je meni najbliži, pa znam i neke stvari koje vama nisu poznate, a na trećem mestu je Sandra Rešić. Ona je kao žustra, kao puca, viče a u suštini je jako emotivna – rekla je Anđela.

– Mića, boleće ga sada… Pošto kaže da ja sve radim zbog priče, biću sa tobom – rekla je Deniz.

– Neka nastavi da te je*e Taki – dobacio je Mića.

– Ne ne, malo se šalim. Ljudi koje bih navela su Sandi, Gruja… možda im se ide kući, ne znam, ali deluju emotivno- navela je Deniz. (kurir.rs)