BIO U VEZI SA NEMICOM, A ONA MU SE JEDNIM POTEZOM ZGADILA ZA ŽIVOTA: Momentalno je usledio raskid

Ispovijesti

BIO U VEZI SA NEMICOM, A ONA MU SE JEDNIM POTEZOM ZGADILA ZA ŽIVOTA: Momentalno je usledio raskid

Živim u Nemačkoj i bio sam u vezi s Nemicom, koja je pukla kad smo počeli da živimo zajedno

Razlozi za raskid veze su razni, od karakterne nekompatibilnosti, do prevare i mnogo drugih stvari. Međutim, jedan dečko je podelio nešto zaista neuobičajno – njegova devojka je bila tolika škrtica, da to više nije mogao da podnese, a on je sve situacije opisao na sajtu ispovesti:

– Živim u Nemačkoj i bio sam u vezi s Nemicom, koja je pukla kad smo počeli da živimo zajedno. Jednostavno, nisam mogao prihvatiti te razlike u mentalitetu. Prvi dan dolazimo s posla, pitam je šta ćemo da pravimo za večeru, ona vadi posudicu iz torbe s hranom, pola porcije unutra, sedne i krene sama da jede. Kaže, na poslu ima kantinu, za 3 evra porcija jela, pa ponese pola kući, neće novac da troši na hranu, ja mogu da večeram hleb sa marmeladom, kuvanje je skupo – kaže ovaj dečko i dodaje:

– Krenuli mi u teretanu, ženska nosi tri prazne flašice sa sobom, jer su pića bila uključena u cenu teretane, pa ih je punila mineralnom vodom tamo. Išli smo tri puta nedeljno u teretanu, ona je samo tamo prala kosu, jer je voda besplatna. Tražim joj punjač za mobilni, jer je moj ostao u autu, kaže njen je na poslu u kancelariji, tamo puni mobilni, besplatna struja. Odlučim da pozovemo društvo na roštilj, ona napravi listu šta ko treba da ponese sa sobom, pa se naljuti kad sam sve ja kupio, nema kod nje ja zovem – ja častim. Nisam mogao više – napisao je izmoreni dečko.

Komentari su naravno odmah počeli da se nižu, a bilo je i onih koji i sami žive u Nemačkoj:

– Nisu svi Nemci takvi, udata sam za Nemca već 16 godina, imam dosta i nemačkih prijatelja. Nemci vole da uštede gde mogu, ali većina su normalni ljudi, vole i da se opuste i uživaju u životu. Naleteo si, jednostavno, na vrlo čudnu osobu koja štednju shvata ekstremno, nemačka verzija Andrićeve “Gospođice”. Dobro je što si raskinuo, više sreće drugi put – glasio je jedan komentar, dok je bilo i onih koji su tvrdili da ima više takvih škrtica, ali i da ne zavisi od nacionalnosti, već da je do osobe. (espreso.co.rs)