Otac joj svako veče stoji na istom mestu i ČEKA: Kad je otkrila zašto to radi, svima su pošle SUZE (FOTO)

Svijet

Otac joj svako veče stoji na istom mestu i ČEKA: Kad je otkrila zašto to radi, svima su pošle SUZE (FOTO)

Belen Kardenas (22) iz Paragvaja podelila je na svom Tviter profilu fotografiju za koju nije očekivala da će postati viralna, a na kojoj se vidi njen otac i šortsu i majici kako čeka autobus na stanici.

Devojka je odlučila jedne večeri da fotografiše oca, posveti mu nekoliko nežnih reči i otrije da je čeka svaki dan, bez obzira na vremenske prilike, kako bi svoju ćerku bezbedno doveo kući da je niko ne bi usput napao po mraku.

– Dolazim kući između pola devet i devet uveče, a on me uvek čeka na stanici. Stari moj, nemoj nikad da prestaneš to da radiš, mnogo te volim – napisala je devojka.

Ova priča, koja je mnoge ganula i rapslakala od nežnosti, događa se svake večeri u paragvajskom gradu Nemba.

Belen je povodom toga dala i intervju za tamošnji medij Extra, gde je otkrila da njen otac ima 72 godine i da je uprkos godinama, svako veče čeka na istom mestu.

Otkrila je takođe da ju je otac svakodnevno pre nekoliko meseci vodio na posao i dovodio kući, ali je shvatio da mora da se osamostali, tako da se sada zadovoljava čekanjem da mu ćerka dođe do stanice, kako bi je dopratio kući i
eventualno odbranio ukoliko bi je neko napao.

– Zahvalna sam mom ocu na svemu što je uradio za mene, moju braću i još više za mog sina. Uvek je bio odličan otac i deda – uaključila je Belen. (objektiv.rs)