OTKRIVENO GDE SE NALAZI TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE! Njen prijatelj otkrio sve: Ušla je da zaradi za STAN, a izgubila je SVE

Showbizz

OTKRIVENO GDE SE NALAZI TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE! Njen prijatelj otkrio sve: Ušla je da zaradi za STAN, a izgubila je SVE

Tara Simov opet je zbog nedoličnog i nasilničkog ponašanja diskvalifikovana iz rijalitija.

Kontroverzna zadrugarka je nakon još jednog u nizu incidenata izbačena iz „bele kuće“, a produkcija rijalitija podneće tužbu protiv nje i ponovo će potraživati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a pored toga, svi dosadašnji zarađeni honorari biće joj oduzeti.

Njen najbolji drug, pevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i za Rijaliti plus otkrio gde je otišla po napuštanju „bele kuće“.

– Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želeo da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom pre nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi sranje – rekao je Tarin najbolji drug i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

– Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom – rekao je Petković na kraju.

Inače, noć Tarine diskvalifikacije obeležilo je njeno neuračunljivo i histerično ponašanje, izazvala je haos na imanju i sukobila se sa obezbeđenjem jer više nije mogla da istrpi pritisak u rijalitiju.

Nakon što su joj zadrugari prebacili da svojim prisnim ponašanjem sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša njemu daje lažnu nadu, Tara je zaratila sa celom kućom, a potom je počela da lomi po celom imanju. Obezbeđenje je neuspešno pokušavalo da je smiri, dok je Tara besno šutirala scenografiju i ponavljala da je izvedu iz imaginarijuma.

– Neću da budem ovde! Ne može niko na silu da me drži! Pustite me odavde! – urlala je ona, a potom ju je obezbeđenje izvelo napolje. Ubrzo potom, stiglo je i obaveštenje da je Tara izbačena iz rijalitija. (kurir.rs)