Pozvala majstora, a onda se dogodio HOROR koji je šokirao policiju: “Za 40 godina službe ovo nisam video”

Svijet

Pozvala majstora, a onda se dogodio HOROR koji je šokirao policiju: “Za 40 godina službe ovo nisam video”

Zločinac joj je godinama popravljao i održavao auto

Telo nestale žene sa Floride pronađeno je u septičkoj jami iza njene kuće nakon što ju je navodno ubio i tamo bacio njen majstor, saopštila je policija.

Keoki Hilo Demič (34) optužen je za ubistvo Sintije Kol (57), koja je nestala ubrzo nakon što je prisustvovala umetničkom festivalu u Džensen Biču pre više od nedelju dana, rekao je šerif okruga Martin na Fejsbuku u subotu.

Policajci su navodno pronašli snimak kamere sa zvona na vratima na kojoj Demič napušta džip koji je bio u vlasništvu žene u blizini njene kuće, one noći kada je poslednji put viđena, prenosi WPBF News. Uhapšen je u petak.

Istražitelji su pretražili njenu imovinu i primetili da je vrh septičke jame u njenom dvorištu bio otvoren, a zatim su pogledali unutra i otkrili da je Sintijino telo u septičkoj jami, saopštila je policija.

– Radim ovo više od 40 godina. Nikada nisam video ništa slično – rekao je šerif okruga Martin Vilijam Snajder.

Policija kaže da ju je Demič, koji joj je navodno godinama popravljao auto, verovatno ubio u njenoj kući pre nego što ju je bacio u septičku jamu.

– Dao je nekoliko izjava za koje znamo da su lažne, pa je optužen za ubistvo drugog stepena – rekao je Snajder.

Medicinska kancelarija nije identifikovala telo, ali policija je rekla da “imaju sve razloge da veruju” da je to Sintija Kol.

Žena je poslednji put viđena sa prijateljima na festivalu Džamin Džensen. (objektiv.rs)