Pretila joj je višegodišnja ROBIJA, a onda je saznala vesti koje su joj PREOKRENULE život

Svijet

Pretila joj je višegodišnja ROBIJA, a onda je saznala vesti koje su joj PREOKRENULE život

Verenica dilera dr*ge, koja mu je pomogla da diluje u okrugu Sautport, pošteđena je zatvora nakon što je objavila da je trudna i da nosi njegovo dete, a sve se odigralo samo nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da bude osuđena.

Mladi par je zaradio hiljade funti tako što je napravio nekoliko krugova transporta od oko 700 kilometara od svog doma u Mersisajdu do Aberdina u Škotskoj.

Višart je skrivala grumenčiće krek kokaina i pomagala Piteru koja bi delio dr*gu zavisnicima na ulici.

Oboje su pali u policijskoj akciji dok su izlazili iz voza u Viganu.

Kloj je uhvaćena sa svežanjem novca od 2.000 funti umotanim u prozirnu foliju, dok je Piter posedovao 5.000 funti koje je “zaradio” uličnim dilovanjem.

Istraga je otkrila da je Kloj ranije bila osuđivana za ometanje policije i držanje noža nakon što je pokušala da zaustavi policajce u pretresu Pitera Kelija.

Kloj Višart se suočavala sa kaznom zatvora i do sedam godina nakon što je priznala da je posedovala kokainom i prala novac.

Međutim, oslobođena je sa dve godine uslovno nakon što je otkrila da je u 13. nedelji trudnoće, a otac deteta je upravo Piter Keli.

Keli, koji se pojavio pred sudom putem video veze iz zatvora Forest Bank u Salfordu, bio je u zatvoru na 44 meseca zbog sličnih prekršaja i izricanja presude uzvikivao je, navijao i mahao rukama u znak proslave.

– Prihvatam da je vaš odnos sa Piterom Kelijem uticao na vas i da ste ispali naivni i bez samopoštovanja. Takođe ste u prvom tromesečju trudnoće i suočavate se sa izgledom da ćete se poroditi u zatvoru, a zatim biti odvojeni od svog malog deteta – naveo je sudija Tom Džilbert, obraćajući se Kloj.

– Upleli ste se sa svojom nezrelošću i nedostatkom sofisticiranosti, vodio vas je partner koji je bio iskusniji u kriminalu od vas. Najhitnija karakteristika ublažavanja je da ste trudni i da bi sve osim neposrednog starateljstva imalo vrlo štetan uticaj na vas i vašu bebu – zaključio je sudija. (objektiv.rs)