Zatekla komšinicu kako joj baca IZMET pred vratima: Odlučila je da je NAUČI PAMETI za sva vremena (VIDEO)

Svijet

Zatekla komšinicu kako joj baca IZMET pred vratima: Odlučila je da je NAUČI PAMETI za sva vremena (VIDEO)

Kanađanka koja se na TikToku predstavlja kao Saša Poldma otkrila je da njena komšinica baca izmet svog kućnog ljubimca u njeno dvorište i zbog toga je odlučila da ja nauči pameti kako to više ne bi radila.

Saša sa porodicom trenutno živi na Novom Zelandu, a u poslednjih nekoliko nedelja počela je da viđa sve više psećeg izmeta koji se pojavljuje svakog dana u ulazu ka njenoj kući.

U početku je mislila da je njen ljubimac nevaljao, ali ju je onda nešto navelo da posumnja da neko ipak namerno baca pseće fekalije na njeno imanje. Odlučila je da postavi sigurnosnu kameru i tako otkrila da je za ovu neprijatnu situaciju odgovorna njena starija komšinica iz susedne kuće.

Na snimku kamere videla je komšinicu kako nonšalantno sa loptom u ruci baca izmet direktno ka Sašinom ulazu.

Kasnije je smislila plan kak

– Draga komšinice. Bila sam šokirana kada sam nakon gledanja video nadzora saznala i videla da bacate pseći izmet na moj prilaz. Očekujte posetu policije u narednih nekoliko dana jer ne samo da je ste prekršili zakon, već sam i iskreno zabrinuta za bezbednost svojih ljubimaca zbog njegovog zgražavanja prema nepoznatom izmetu koji on nije izbacio. Izvinjenje bi dobro došlo pre nego što ovo uradim – otkrila je Saša šta je napisala u pismu.

Sutradan joj se na vratima pojavila komšinica, izvinila se za ono što je uradila i rekla joj da joj je jako žao.

– Tako mi je žao, volela bih da ste došli kod mene pre nego što ste ovo uradili. Priznajem da mi je veoma žao. Osećam se prilično loše zbog ovoga. Zaista se izvinjavam – rekla je Sašina komšinica.

Klip je postao viralan na Tiktoku i drugim društvenim mrežama, a trenutno ima skoro 5 miliona pregleda i pregršt komentara.

o bi naterala komšinicu da to više nikad ne uradi, pa je odlučila da joj napiše pismo. (objektiv.rs)

@sashapoldmaa

I had my suspicions….#dogs #dogsofttiktok #neighboursfromhell #wtf #help #whatwouldyoudo

♬ original sound – Sasha Poldmaa