BILJANA DRAGOJEVIĆ BRUTALNO O MOGUĆOJ TRUDNOĆI ALEKS NIKOLIĆ: Biti roditelj je ozbiljna stvar, nije igra! Nije im vreme, ni mesto!

Showbizz

BILJANA DRAGOJEVIĆ BRUTALNO O MOGUĆOJ TRUDNOĆI ALEKS NIKOLIĆ: Biti roditelj je ozbiljna stvar, nije igra! Nije im vreme, ni mesto!

Majka Dejana Dragojevića prokomentarisala je aktuelna zbivanja u “Zadruzi”.

Poslednjih dana u Beloj kući prilično je burno. Dok se s jedne strane jedno prijateljstvo ugasilo, i to ono između Dejana Dragojevića i Sandre Rešić, postoji mogućnost da se stvorio novi život. Naime, Aleksandra Rešić je posumnjala da je u drugom stanju i da nosi Dejanovo dete.

Tim povodom oglasila se Biljana Dragojević za Pink.rs, Dejanova mama, koja je dala svoj sud.

– Da, žao mi je zbog prekida prijateljstva, mislim da su tome doprineli česti komentari na pitanjima gledalaca, novinara pa I nekih ukućana da je ona zaljubljena u Dejana. Samim tim komentarima stvara se pritisak na njihovo prijateljstvo,pogotovo sada kada je u vezi sa Alex. Mislim da je trebalo nesto da se desi izmedju Rešićke I Dejana to bi se desilo pre Alex. Mislim da Rešićka ima poseban osećaj prema Dejanu više kao zaštitnički, kao da ga zaštiti I pomogne u nekim njegovim rastrojstvima gde se ona pokazala kao iskren prijatelj – rekla je Biljana.

– A što se tiče navodne trudnoće, mislim da nije ni vreme ni mesto, jer mislim da rijaliti nije mesto za to, kao I Dejanova situacija. Znamo svi da je tek izasao iz skoro 5 god. pakla i kada izađe treba da se posveti sebi, živi punim plućima sa Alex ili bez nje, suviše su kratko zajedno za tako ozbiljnu stvar kao što je roditeljstvo. Biti roditelji je za mene ozbiljna stvar, nije igra. Ali ako se desi… Sve prihvatim samo da nije ono zlo pored njega. Svakako će Dejan da odluči šta će I kako, a ja sam tu da dam svoje mišljenje. Svakako je lep osećaj postati baka jednog slatkog bića. Ali opet kažem, nije ni vreme ni mesto – jasna je bila Biljana Dragojević. (Kurir.rs/Pink.rs)