Danijelina majka je VRISNULA, osetila je da njene ćerke (20) više NEMA: Opaka bolest ju je ubila u snu

Ispovijesti

Danijelina majka je VRISNULA, osetila je da njene ćerke (20) više NEMA: Opaka bolest ju je ubila u snu

Skrhana žena je opisala je šta se desilo tog jutra

Jedna majka iz Engleske doživela je tragediju kada je prošle nedelje otkrila da je njena ćerka umrla u snu nakon što joj je dijagnostikovana retka bolest.

Danijel Meri Luis (20) iznenada je preminula iznenada kod kuće, a nekoliko godina je patila od Gardnerovog sindroma, genetske bolesti koja skraćuje životni vek pacijenata.

Ovo stanje je povezano sa porodičnom adenomatoznom polipozom, stanjem koje se manifestuje rastom polipa u debelom crevu. Njih može biti i više od 100, a kod osoba koje imaju Gardnerov sindrom izrasline se mogu pojaviti po celom telu. To stanje može povećati rizik od raka, a pacijenti često umiru mladi.

Danijel je radila u vrtiću, a pre dve godine operisala tumore d*jke i stomaka. Poslednjih osam meseci patila je od teške apneje u snu i svuda bi zaspivala. Dobila je uput da joj se uradi analiza sna, ali je preminula nekoliko dana kasnije 3. marta.

– Moj muž je nosilac, kao i njegova majka, a sada je to preneo na moju decu. To je taj gen koji uzrokuje rast tumora. Mogu biti sporadični i mogu rasti na bilo kom delu tela. Majka mog muža je imala sveobuhvatnu operaciju da bi ih uklonila. Ali ona ima 77 godina, proživela je pun život sa tim stanjem. – rekla je majka Kirsten Mičel za portal Plimut lajv.

Skrhana majka je spričala da je tog mučnog jutra pronašla ćerku mrtvu u krevetu.

Mama je rekla da su je druga deca zamolila da im pomogne da probude Danijel jer nikako da ustane.

– Ušla sam u njenu sobu i znala da je više nema. Vrisnula sam u pomoć, ali sam u srcu znala da je više nema. Nikada u životu nisam osetila toliki bol. Moja lepa devojčica je otišla – opisala je tragediju Kirsten.

Majka dodaje da je njena ćerka za dva meseca trebalo da dobije punu kvalifikaciju za rad u vrtiću, što je bio posao u kojem je uživala.

Kirsten je otkrila da je Danijel imala koronu kada je umrla, ali ne veruje da je to bio uzrok smrti. (objektiv.rs)