Mislila da nikad neće postati majka, a onda se desilo ČUDO: Lekari se šokirali kad su videli ovaj fenomen

Ispovijesti

Mislila da nikad neće postati majka, a onda se desilo ČUDO: Lekari se šokirali kad su videli ovaj fenomen

Ohrabruje druge žene da se ne odriču majčinstva tako olako

Kerolin Vortman (30) iz Džordžije (SAD) rodila je dvoje dece u istoj godini, a na njeno zaprepašćenje, kao i na iznenađenje doktora, bebe su rasle u različitim matericama, pošto ih Kerolin ima dve.

Najpre je pomislila da je neplodna i da sa takvim neobičnim felerom nema šanse da rodi.

No, sreća se preokrenula i osmehnula joj se najpre u januaru kad je rodila ćerku Džozi, a zatim šest meseci kasnije lekari su ustanovili da je ponovo trudna, ovog puta u drugoj materici, a ona i suprug oko Božića dobili su i sina Bruksa.

– Iskreno sam slegla ramenima jer nisam znala kakve implikacije mogu biti. Pitala sam doktorku još kao 18-godišnjakinja šta znači imati dva grlića materice, na šta je ona odgovorila da postoji mogućnost da ostanem neplodna. Dva meseca kasnije, osim dva grlića otkrivene su i dve materice, a lekari su ostali pri stavu da ću teško zatrudneti u budućnosti – rekla je Kerolin, prenosi Dejli star.

Sa mužem se venčala počela je da gubi menstruaciju i na pregledima je ustanovljeno da je trudna.

Kad se porodila u januaru prošle godine, posle šest meseci ponovo je osetila mučninu i iste simptome kao prvog puta.

Drugi porođaj je takođe prošao bez problema, a Kerolin ohrabruje sve žene koje misle da imaju zdravstvenih problema, da ne gube nadu da će se jednog dana ostvariti kao majke. (objektiv.rs)