TARA SIMOV U LOŠEM STANJU! Bivša zadrugarka očajna posle izbacivanja: Tresem se, kasno sam shvatila kakvo je stanje napolju

Showbizz

TARA SIMOV U LOŠEM STANJU! Bivša zadrugarka očajna posle izbacivanja: Tresem se, kasno sam shvatila kakvo je stanje napolju

Tara Simov nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga” zbog skandaloznog ponašanja i dalje ne može da dođe sebi.

– I dalje se osećam loše, ne javljam se nikome na telefon, jer sam izbacila karticu. Odmaram po ceo dan, moram da se vidim sa porodicom, to mi je prioritet. Od stresa ne mogu da spavam, trudim se da popravim svoje raspoloženje. Nisam mogla više da trpim šikaniranje od strane Nenada u rijalitiju – priča Tara za Blic.

– Drago mi je što me je publika ove sezone podržala, nažalost to sam kasno shvatila. Šokirana sam, danima se tresem zbog svega što se dogodilo – rekla je bivša zadrugarka.

– Nisam spavala. Sve me boli. Šokirana sam koliko me je ljudi podržalo u odnosu na prošlu godinu. Imala sam unutra drugačiju sliku svega – kazala nam je tad Tara.

– Ša je pokazao tek sad ko je i šta je. Ne mogu da spavam, tresem se. Ne znam ko sam bukvalno, pakao je – dodala je Simova za “Blic”, vidno uznemirena.

Ona je, podsetimo, diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog divljanja po Šimanovcima, gde je lomila sve što joj je došlo pod ruku. Malo potom su postali viralni i momenti iz Bele kuće pred njeno izbacivanje, koji su zastrašujući.

Tara je, naime, uzela žilet da ošiša kosu, pa je ponavljala da je ništa ne zanima i da je svi ostave. (kurir.rs)