ZOLA SPOMENUO POMIRENJE SA MILJANOM, NASTAO HAOS! Miljana mu SASULA sve u lice, nije mu prećutala izdaju! RAT STARIH LJUBAVNIKA

Showbizz

ZOLA SPOMENUO POMIRENJE SA MILJANOM, NASTAO HAOS! Miljana mu SASULA sve u lice, nije mu prećutala izdaju! RAT STARIH LJUBAVNIKA

Miljana Kulić odlukom Velikog šefa je vraćena u rijaliti, a društvo u zadruzi pravi joj njen dečko Nenad Macanović.

– Da li ti je sada žao što si onako plakao kada si čuo da je Miljana našla novog muža? – upitao je novinar.

– Nisam plakao zbog toga, ja sam plakao zbog drugih stvari. Ne žalim ja ni za čim, bilo je šta je bilo – rekao je Zola.

– Tri godine si me iskorištavao. Uvela sam te ovde, ispao si loš prema meni. Ti nikoga ne poštuješ, ti si takav! Sve sam dala od sebe, sada me je sramota – rekla je Miljana.

– Ona se kaje zbog toga, gledala je svaki dan šta ja radim, jedva je čekala da uđe. Ona bi se pomirila sa mnom za pet minuta! Mogu biti sve najgore, a nisam. Moj porok je jedino bila kocka. Ona nije mogla da se izbori sa nekim stvarima, htela je da budem posvećen njoj. Nisam hteo da trpim neke stvari. Ja znam da sam ja čist za nju, baš me briga. Ne znam čemu potrebe za tim, sve smo rekli jedno drugom – rekao je Zola.

– Svaki dan sam ti bila tema! Nisi vadila moje ime iz usta! Vređala si me na kontu fizičkog izlaska – rekla je Miljana Neveni Savić.

– Ona je loš čovek, naravno. Ali mi je ona otvorila put da izađem napolje – dodaje Miljana.

– Ja što želim njoj, neka se meni desi i mojoj Bosi – rekao je Zola.

– Ljudi su videli koliko tvoja kletva ima težinu – rekla je Miljana.

– Ja sam tu da se borim. Razmišljao sam, pričao sam sa svima. Mogu da se ugasim ovde, ali u drugu ruku neću da se ugasim. Ja ću da pojačam svoje procente. Vidite da je ona ta koja samo priča o parama. Kako bude neka bude, ja sam spreman na sve! Irma mi prija, sinoć me je razočarala, ali ću povećati njene procente – rekao je Zola. (kurir.rs)